Predavanja ne se zadolzitelni barem koga jas polagav,inaku ispitite se polagaa isto kako na fakultet,nisto polesno ni potesko.
Koi od ovie predmeti se polesni? trebit dve izborni predmeti za dokvalifikacija i so mislenje imate za predmetite dali se teski psihologija pedagogija i metodika i od ovie izbornite?i dali pedagoska praktika se polaga usno ili pismeno?dali mozi da se polaga preku kolokviumi? Училишна докимологија Училишна организација Етика во образованието Методика на воспитна работа Педагошка комуникација Интеркултурно и мултикултурно образование
Интеркултурно и мултикултурнообразование ako e Anita zemi, Етика во образованието ajo e kamdzijas zemi Top prodesori Ili pishi mi koj prof. Predavaat ke ti kazam vprocem sto I da zemes lesno ke pomines
Zenski, za pedagoska dokvalifikacija Bitola kade da najdam materijali, i koj predmeti predlagate da gi zemam Училишна докимологија Училишна организација Етика во образованието Методика на воспитна работа Педагошка комуникација Интеркултурно и мултикултурно образование Iskustva ako moze help
Devojki, vie sto ste ili veke ste bile na pedagoska dokvalifikacija vo Bitola, dali moze da me upatite vo smisla izbiranje na izboren predmet i materijali kade mozam da najdam. Seuste nema oglas za prijavuvanje, no se spremam pred vreme fala pozz
Zenska, bitola si ili skopje? Jas sega se prijaviv bitola.. pa baram nekoj da mi pomogni so izbor na predmeti i materijali.