Здраво, ми треба да ми препорачате добар матичен педијатар во околина на центар и кисела вода што прима пациенти и е достапен за време на пандемијава...
Mene ne mi se dopaga kako doktor. Ne sum gi nosela decata kaj nea, tuku sto mi idela na vizita dodeka lezev tamu na poragaj.
Не е. Во близина е преку една улица, незнам точно да објаснам а немам ни точна адреса. Смајли и се вика ординацијата
Прима, ние бевме скоро кај неа за консултација, но не ни одговара да се префрлиме далеку ни е. Иначе топ докторка.
Внуките мои одат кај Паскалов. Задоволна е сестра ми. Знам имаат многу гужви, но мене ми се допаѓа пристапот на докторот што не форсира медикаменти, ептен во нужни случаеви давал само. Таков впечаток ми оставил мене.
Паскалов се ок Ама еве за храна се водат по стари правила, а и за други работи пример според нив бебе се седнува на 45ст на 5-6 месеци, да јаде исто на 45степени, а според ортопед на 60 мора да јаде. Зборот ми е дека мора се да испопровериш што ќе ти кажат. Да ги слушам нив за хранава детево само на ориз и компир требаше да ми биде....бавни се. Виктор е повеќе комуникативен и отворен би ти го препорачала него. Фала богу не сме имале некој конкретен проблем, па за друго не можам да кажам. Ама не примиле и на итен преглед, достапни се на телефон...
Таму има 3ца лекари со бебиња што ги знам јас виктор ѓорѓи и уште една не знам како се вика. Ѓорѓи е супер исто ама Виктор е пак поотворен попозитивен впечаток ми оставил. Дури не се разболи не би знаела каков е ама за некои работи што ти пишав се препроверувај. Ја за се шѕо ми рекле сум одела на специјалист пример редовно ортопед, кога имаше кила они само кажаа кила има ставај појас отидов на хирург детски ми рече ништо не ставај ја послушав хирург