Здраво мајки. Едно консултација. Здравје треба да се породам и би сакала мислење за педијатар Марина Поп Лазарова од Ремедика? Искрено се мислам помеѓу Драгана Емел, Паскалов и Марина? Вооедно и колку е преглед на приватниве?
Marina ne moze da ti bide maticen inace e super. Jas se porodiv so nea i uste ne sum odbrala maticen se kaj nea si odam bebe 2 meseci
Epa posle piragaj 3 pregledi se gratis. Posle bev use ednas ama ne mi naplati taka da ne znam. Javi se prasaj gi najubavo
Дали некој има информации Мими од Јане Сандански кога ќе оди во пензија? @Ano ако не се лажам ти го носиш малиот кај неа? Да не имаш инфо?
Нема некоја фиксна. Јас имав 3 гратис после породување, после тоа ми наплати 750 па после наредниот 1100
Искрено не знам. Цела година не сум имала потреба да носам дете и не сум прашала. А баш помислив и јас на ова за да барам со време замена. Ја гледам наутро сеуште оди накај ј.сандански дека ептен у комшии ми живее. Ако добиеш инфо те молам сподели да знам.
Мајки каде има дежурни педијатри да го носиме малото на преглед. Или приватни освем систина што би не примиле веднаш?'
Ремедика нема дежурен педијатар. Освен ако сака да ве услужи. Само Систина има од приватните дежурен пункт.
Дали имате информација за доктор Драгана Емел, дали е на одмор деновиве? Треба по упат за крвна слика да одиме, не можам дс ги добијам...