Кај неа има гужва? Се чека многу? Сакам само некој асално да го следи детево. За Сашко од Реоника баш се чудам за позитивниве искуства
Најмногу гужва има понеделник и петок. Ќе се јавиш на телефон и ќе прашаш дали има гужва и ке отидеш подоцна. Нее проблем пиши ми и јас ќе видам па ќе ти кажам.
@KuklickaSk И јас сакам да знам. Коиќ затвори и него го посочи како добар за замена. Земал ли некој картон од Коиќ? Стои на врата подигање од ординација?!!
Коиќ на сите различно им кажува за замена Лично немам искуство со Сашко, од искуство на блиски ми е негативното мислење.
Istooo. Samo sto se vrakame, nisto ne mu e a ko starec kasla se cudam sto uste sme tamu. A kade na drugo mesto...?
Ние сме во Ново Лисиче,затоа барав во близина. Има една кај новото основно во Ново лисиче- кај Александар македонски. Незнам каква е. Девер ми тамо ја носи малата
Јас слушнав многу добри коментари за Сашко Реоника... Ама уште не знам за кој педијатар да се одлучам. Мислење за Јермилова?
Внуката ја носат кај Јасна Јермилова задоволни се вака она е сега 5 години и ја немаат сменето од раѓање докторката така даа…
Од тамо директ? Мм сабајле беше и ова стоеше на врата,никој нема. Фиксниот им е исклучен,а докторката не е достапна на мобилен.
Не, со ова само потврди колку е отидена. Да затвориш ординација за деца со известување по смс, без најава, во сред пандемија и во време на милион други вируси кои ги фаќаат децата и буквално да ги оставиш на цедило. Да не зборам за деца со хронични болести кои зависат од матичен доктор. Срам да и е. Целото знаење и се што работела до сега и паѓа во вода. Па уште да отидеше да работи на нешо битно... Она греота кај ќе заврши кариера. (Ќе објави секако ваљда кај ќе оди). @Septemvri каде се префрлате?
Исто мислење декам за жал. Се разочарав апсолутно. Ко гром од ведро небо. Колку толку,посигурно се осеќав задетево. Сега да се разболи налет
Ne ja znam zenava ama moze be neso seriozno i se desilo ko rak dijagnoza stoznam....a zabegano e sami da si barate kartoni vo ordinacija, bar da vi gi pratele po posta ili nekako
Ова нова мода е изглеа И матичнава моја забегува, ми спомна нешто околу закажување, се накострешив и и ги игнорирам муабетите Следен пат ако ми спомне пак, голема ќе ја направиме. Не сакам да ја менувам, оти следната година најверојатно во пензија ќе оди, а детево многу ја сака, па да не и правам трауми на ќерка ми. Уште од сега размислувам кај да ја носам од следната година? Нормален матичен кој не се однесува ко да е енглеска кралица Мислев кај тој од Реоника, ама штом треба закажување, го шкртам од список
Јас колку што знам само редовните контроли на здрави бебиња се закажуваат. На последна контрола, ви кажува за наредна термин. Ова конкретно за кај Сашко. Еве денес вонредно бевме, ни закажавме ни ништо. Гужва беше, чекавме на ред. Се префрлуваа нови пациенти. Претпоставувам дпста од кај Коиќ.
За кај Ѕвезда и Драгана не се закажува за болно дете,одиш земаш бројче од сестрата и чекаш ред. Овие денови има многу болни деца и се чека и до 2ипол часа. За здраво дете си закажуваш термин. Јас разбрав во приватна болница ќе одела. Можеби во новата до Филип 2 што се гради?