@eli25 src jas od srce bi ti gi preporachala od drzavno site kaj Smokovska a od. privatno Sajkovski sistina. @Black girl da od sistina e. odlichen e chovekot, pristupachen, malce povekje naviva za Holle, no sekoj negov sovet so sega na strana biogaja i holle, stvarno bil vo pravo. hmgb maliot mi ima 130, a beshe slabokrven. so hrana se opravi pravev se kako shto kje reche. okolu bio gaja i jas ja koristam ushte od sam start. zavchera mi se sluchi da imam grchevi (problem so debeloto crevo imam) i zedov i jas se napiv. lugje ako vi se veruva za pola saat ko nishto da ne bilo. ne ochekuvav deka stvarno tolku dobar probiotik e..
Мислеш на Билјана Христовска ,Да јас ја носам малата таму од бебе и задоволна сум и од двете,замена се една со друга зависи од смените.Ок се не сум имала проблем посериозен ама тоа што ми кажале така си е,не даваат антибиотик ако нема потреба,Снежана е педијатар со искуство и има многу познавање,а Билјана е млада,општ лекар е,мислам моја генерација е ,не и е завршена специјализацијата ама мене многу ме бендисува,ние почесто сме се погодиле кај неа и дури за некои работи ми е многу по ок,и пристапот со деца и е баш мајчински,како знае да ги придобие,ќерка ми ја обожава
Feminki ve molam nekoj dobar pedijatar vo Centar, vo SVR dali ima nekoj dobar da preporacate, najblizu mi e..
Не се согласувам. Марина Поп-Лазарова е истакнат и многу солиден педијатар. Не може да се генерализира дека на сите дава АД. Зависи од случај. Се породив во Ремедика пред еден месец. На контролата по два дена, Марина ми рече веднаш да отфрламе вештачко млеко. Што се однесува до одмолзувањето, пумпата ми беше постојано достапна.
Мајкички се решив синко да го носам кај Др.Драгана кај Ложанковски ,се јавив ми дадоа број од мобилен дирекно на педијатрија да вртам мегутоа никој не ми се јавува на тој број ,тие што ги носите вашите бебушки таму може да ми кажете како да стапам во контакт да закажам преглед ?
Паскалов се наоѓа помеѓу школото Владо Тасевски и кулите ,мегутоа сега за сега не примаат нови пациенти .
Ѓорѓи Јованов во Козле е ептен супер. Меѓутоа мислам дека уште една година ќе работи и ќе се пензионира.
Да. Инаку е многу темелен и има супер однос. Имаш Паскалов во Козле. Ние си тераме ремедика. Скоро сите педијатри ги изредивме и морам да заклучам дека стварно се темелни.
Јас моето бебе го носам кај Паскалов ,еднаш сме биле до сега и супер задоволна сум од докторот ,искуство со другите двајца доктори сеуште немам ,но мојата најдобра другарка го носи синчето нејзино таму исто и баш ми има кажано дека е презадоволна од сите тројца доктори .
Зависи како ќе начекаш. Обично се чека,башка сега период на вируси... Има одредено термини за здрави/болни деца,бебиња,но тешко е да се испочитува. Последно кога бевме,во рок од 10 мин дојдоа две дечиња со висока тт,дехидрирани и нормално дека ги пуштивме преку ред и ете во тој случај се се пореметува. Инаку јас од Паскалов сум ептен задоволна,иако речиси ич не збори,чуден карактер и Виктор е супер,тој па уста не затвора,а девојката што ја спомнуваа горе,колку што знам,веќе не работи таму.