Дали ехо правевте на ваше барање или по некои насоки од лекар, моето е 13м и досега никој ми нема кажано за ехо на мозоче.
Насока на лекар, поради тежок пораѓај, бебето ми се заглави и остана без кислород. Превентивно ми беше посоветувано да направам ехо.
А прегледот што опфаќа? Јас сакам општо да ја види и препорака за исхрана дека слабо ми пие млеко. Ми треба второ мислење. А можеби и ехо ако процени.
3000 денари преглед кај педијатар во систина прашав. Мене ми е општ преглед да и направи. А после тоа во цената од 3000 денари следува ли некоја контрола? Претпоставувам ќе ја мери, ќе ја слушне, совети за исхрана ќе ни даде така?
Zdravo feminki da mi predlozite dobar pedijatar vo Ohrid I dali nekoja znae kolku I kako e procedurata za snimanje eeg na glavce kaj 20 mesecno dete vo drzavna o kolku vreme se ceka so zakazuvanje
Ако уште не си била. И Живковиќ и Марина се ок, Живковиќ ми е попријатна мене лично. 1100 мислам е цена.
Ова болдираново да. Сѐ што те интересира друго можеш да си прашаш, да се консултираш. Контрола за тие 3000 не следува пошто е преглед на здраво дете, нели, и следна контрола ти е за месец дена која пак се плаќа ако отидеш.
Бев, и искрено ништо плус не добив од мојот педијатар. Дури мојот педијатар повеќе време ни посветува. Ова беше ептен на брзање. Дека имаме проблем со одбивање млеко и слабо кашички јаде...сакав второ мислење, ама јок. Може вреди за прв преглед како новороденче ама вака не.
Не вреди за парите, реално. Освен ако ептен имаш некој педијатар таму кај кој сакаш да тераш контроли.
Здраво мајки, може ли препорака за матичен, во размислување сум да го променам мојот. Го носам кај Паскалов, искрено само за др Виктор сум таму... Идадија не и Јане Сандански не би. Други препораки се добредојдени. ФАЛА
Мами вие што идете во Реоника, дали може да ми кажете нешто за Игор Дабески, за жал кај Сашко нема место за матичен педијатар
Јас еднаш бев кај Игор да ја слушне малава пошо Сашко беше втора смена а не ми одговараше а петок беше. Вака намќоресто делува ама кога не прими пријатно се изненадив. Фин, културен, стручен пристап. Убаво ме праша што и е и како и е и после и општо ме прашуваше за напредокот нејзин и некои совети ми даде. Мене многу ок впечаток ми остави.