Леле не ме потсетувај, моето кога тргна во градинка за една недела ги посетивме во ординација со коксаки вирус . Се надевам кај вас нема да е така често разболувањето.
Како е родена, секој месец. Сега е 6++, планирам до година така. Секако педијатарот ни кажува секој месец мерење
И ние сме 2 месеца, писледниот пат беше се во ред на контрола и крвна слика ок, педијатарот ни рече се гледаме за месец ипол,два. Јас ќе си закажам за месец и пол, неможам да издржам два месеца хехех, значи рутински ќе го носам од сега, освен ако има некаква потреба недај боже па да морам да одам веднаш
Драгана е секогаш: - прва смена во вторник и четврток - втора смена во понеделник и среда - петок се менуваат со Ѕвезда. денеска го носев моево кј Ѕвезда, лудило е, доста и постигаат
Сити медика - Благородна или Елена. Благородна е матична на мојава ама и Елена ја има прегледано. Задоволна сум и од двете
Ludilo da ama nie lezevme na klinika, na Dragana ne i javiv. Vo nedela vecer me barase da me prasa dali sme dobri valjda stigaat rezultati i kaj nea epten prijatno me iznenadi
Ние сме кај др. Митка Тренчева. Од досегашно искуство, за бебе мерење и редовна контрола сите доктори ти се супер. За недај боже лечење и болештини, вируси и температури е како ке "кликнете" со докторот, каков си ти карактер, а како лечи докторот. За мене е супер др. Митка, до сега не ми згрешила со дијагнозите, не дава лесно антибиотици и имаме одлична комуникација. И замената и е супер. Пресудно беше да ми е блиску, оти со две деца во градинка, неможам да се развозувам по цел Скопје, па макар и за обична потврда.
Zdravo mami, Ve molam za preporaki za dobar pedijatar maticen vo blizina na Kisela Voda, Aerodrom,.Avtokomanda, Butel... Vi blagodaram
Мајки од кавадарци, има ли некоја од вас искуство со др. Родна Шемовска? До сега бевме кај Ленча но поради несогласување на ставовите и општо незадоволство од неточните дијагнози сакам да ја сменам.