Се чека. Кога е прва смена болни дечиња прегледува до 12 мислам, а кога е втора од 16 30. Од 12 до 16ч прегледува само здрави дечиња, на закажано. Едит: ако отидете во периодот кога прегледува само здрави, таму е другиот доктор, може тој да го прегледа
Доктори Мира Атанасова одлична докторка јас ја носам малата кај нејзе се наоѓа после шампионче одма на едно 200метри од лева страна на автобуската кај што е тоа за пилиња што печат внатре е во амбулантата.
Еве јас како тазе породена и растрчани со мм за извод, ројот на пријавување на новороденче во матичната книга е 30 ддна од денот на раѓање, ама извод најмалку 10 работни дена се чека, а гужва е хаос...
Мајки препорака за педијатар Гази Баба, Аеродром, Центар, некоја што е телефонски достапна и за консултации? И на дежурен каде ги носите обично, или во итни ситуации?
Во ПЗУ реоника ѕвонам не можам да ги добијам, може некој да ми даде број или ако знае зошто не креваат? Благодрам
Мајки дали педијатрите ви обрнуваат внимание на развојот на детето? Јас кога и да одев само висина тежина, рефлекси додека беше бебе и совети за исхрана. По странство што имам роднини таму кај матичен педијатар и за развој се консултираат. Пример за поголемко дете колку зборува, како игра, со што игра…Мене никој до сега не ме прашал такви работи.
Ние го носиме кај др. Сашко во Реоника. На секој преглед до сега не прашувал за се. Кога почнал да седи, да стои, да фаќа со рачињата, дали кажува некое зборче, дали се врти на името.. Итн
Mene me prasuvale sekoja kontrola...na primer se vrti li od grb na stomak i obratno vo dvata pravci, faka li , se zaigruva, lazi, odi, pa ja gledala i praela muabet da vidi kako reagira toa sto moze da go vidi vo ordinacija. I na kraj soveti obavezno soglasno vozrasta
Zdravo majki moze li da mi preporacate dobar pediatar vo reon ili kisela voda ili aerodrom. Vi blagodaram odnapred
Секое одење не прашува. Сега задно мр прашуваше дали почнала слогови да кажува, дали се исправува и сл.