До толку не сме чекале. Најмногу 1 час. Ти викам,зависи како ќе начекаш,нема правило. Паскалов е преплавен од пациенти и логично е,а и тој и Виктор у принцип се брзи,преглед не повеќе од 10 мин трае... Ако не ти се чека,најубаво сабајле на отварање. П.С.Со оглед на тоа дека твоето е мало,може и одма да ве повикаат. Икс пати предност давале на бебчиња,без оглед дали сте болни или на преглед за напредок и слично.
@flower30 вистина е дека кај паскалов се чека многу посебно понеделник сабајле последново месец е гужва, за преглед за здрави деца бидејќи е со закажување не сме чекале. Ѓорѓи е чуден карактер, на редовноте прегледи и за воведување не храна солидно ме информирал за се, а за настинки и вируси некако имам впечаток дека не дава доволно совети за витамини, течности и други начини како да му помогнам на моето дете. Најчесто ќе ми каже ништо не е ќе и помине. Некако оној дел на советување на родител ми недостасува. Кај Виктор сум била неколку пати, ок е, ама некако помирна сум кога знам дека Паскалов ја слушнал. Ми се случило да ја носам на контрола очекувајќи потврда дека е здрава, а он да ме врати и да ми каже дека е за антибиотик и дека цела недела треба да седи дома. За стручноста и хуманоста не се сомневам, многу пати ми помогнале. Посебно и сестра Гоца колку и да е во гужва знае да ја анимира малата ако е вознемирена. Во овие две години не сум се пожалила од нив, во иднина ќе видиме.
Мами може искуство со д-р Мира Атанасова, Славица Петровска и Слаѓана Ристовска? Која од нив е најпогодна за бебенце? Однос, стручност, достапност? Фала ви
Zdravo majki, Dali nekoj ima iskustvo so dr j Jasna Jermilova pedijatar vo k.voda I dali rabotat so fond,kako se naplaka?
Kolku e pregled kontrolen vo Sistina? Vo ponedelnik ke gi nosam malisanive.. izumiv da prasam koga zakazuvav. Ke odime kaj dr sto bese na poragaj Palcevska.
Znam, toa go kazav i jas deka taa cena si ja platila zatoa sto ne se rodeni tamu Ama clenkata sto prasuvase, nejzinoto e tamu rodeno i jas i pisav kolku e za tamu rodeni
Мајки, да ве поздравам само, а ќе ве читам некогаш ко ќе имам повеќе време.. Тука мислам дека е најактивно, па да ве прашам, од тие што ја имате Др. Драгана Емел за матична, да не знаете која смена е утре? Јас утре секако ќе се јавам, ама да не им се јавувам толку рано ако се втора смена..
ние имаме закажано преглед во 12 саат , би требало да е прва според ова пошто порано од 1 им почнуваше втора смена., е сега ако смениле..инаку прошлиот петок беше прва. @joy1 матична ви е?