Вчера попладне бев, Виктор беше. Не го гаѓате изгледа. Јас се јавувам Виктор ми е топ, Паскалов ме нервира премногу ми е лабав Не. Ама прегужва е стално. Скроз си во право. Јас така се заебав за Видоевски, си признавам
I kako ide...zimas deteto bolno i cekas tamu taka? Me ubeduvaa edni deka se zakazuvalo pa me zamisli. Nie sme kaj emel pa nekoj red so onoa brojcinjata ima, zimas procenuvas kolku se pred tebe pa odis (bar ja taka praam).
Мама јас продолжив во Систина да го носам. Искрено сум презадоволна од Систина кај др. Симонида сме. Вие кај кој доктор сте?
Зимаш дете, оставаш книшка кај сестра и чекаш. Си пази ред сестрата. Јас вчера бев по потврда, 5 болни деца имаше пред мене, завршив за 1 саат.
Одиш и чекаш ред. Можеш да закажеш термин, ама пак ќе ги исчекаш повеќето пред тебе. Освен па ептен итни деца со темп или новороденчиња болни тие први влагаат... Ако мислиш на тоа дека мора термин, не мора... одиш кога било до 17чод 17 до 19ч со ковид работат. А за здраво е посебен дел што мора да се закаже
Многу е детална Симонида убаво објаснува, те сослушува што имаш да кажеш се ќе ти одговори што ќе ја прашаш. Јас лично сум презадоволна од неа и не ја менувам и ти ја препорачувам. И мене што многу ми се допадна знае многу кураж да даде и утеха ако нешто те мачи.
Istoto custvo go imam i jas, i jas malata ja prijaviv kaj Sasko a inaku Zivkovic ja sledi od pocetok. Koga ke napravam sporedba, Zivkovic mi e 5 klasi nad Sasko, detalana vo sekoj pogled. Kaj Sasko 3 pati na kontrola sme bile i se zaprasuvam sto e toa sto tolku go falat, citajki falbi otidov kaj nego. Ama sega stvarno ne znam sto da mislam
Sosem si vo pravo, ke se napravi ura bura i ajde site. Jas se izgorev vaka so Vidoevski, maticen go odbrav Sasko ama nekako do sega ne mi ostavil nekoj poseben vpecatok. A se razbira, otidov zasto citav pozitivni kritiki.
Е тоа нека ти одговори друга членка. За моето беше проблем и не го прими Ама имам слушано само пофални зборови
Докторката е супер. Достапна е и на вибер. Во глобала не сме имале некој проблем ама мнооогу е гужва ако чекаш со болно дете за преглед. Кај другите не знам како е ама ваму е гунгула.
Super si e zenata. Za guzva ima ama zimas brojce pa ako si blisku mozes po procenka da se vratis ne mora da dremes tamu. Sea imaat use edna vrabotena za pobrzo da ide