Колку е прв преглед во Систина? Треба утре да одиме, ѕвонам по телефони, не можам да најдам матичен државно педијатар ....
Ме интересираат добри матични педијатри во околина на дебар маало, карпош 1 Некои препораки ако имате, при крај на бременост сум но депак нели убаво е да ги знам бидејќи сум од друг град.
Ја земав веќе, само кај неа имаше простор за матичен, на друго место кај што свртев се беше пополнето.
Не знам, затоа прашувам. Прееска звонев на втора смена не ми крена никој. Па претпоставувам си ја држи смената по старо.
Сигурно имаат истакнато на влез како е со смените. Ако има некој сликнато,нека објави да бидеме во тек
Majki , Mene mi kazaa dr.Zvezda raboti vo Bukuresh ... greshka se ??? Znaete kade raboti ??? I kakvo e vasheto iskustvo kaj nejze ??? Chekam da se porodam.sekon moment , pa treba odma pedijatar da zapishime matichen .... ziveam Taftalidze 1 , pa sakam tuka vo okolina ...
Не знаев дека Симона е нова, супер е, прво како човек, има емпатија, умее со деца и секако како педијатар. Бевме на два прегледа, супер е
Мајки, Кажете искуство за кај Билјана Христовска во Букурешт клиника ??? Добра ли е за новороденчиња???