Da vidam da ne veruva.. mene toa najvise mi smetase kaj nea samo flaeri ili recepti za nekoi preparati mi delese
Можеби.Тое било пред некоја година. И сега е лабава ,на нога прегледува, но зборувавме за доење, па си го кажав нивниот став За други работи не сум имала искуство, сега одиме на матичен.
Искуства со педијатар Палчевска во Систина? Во период од речиси 2 месеци, на 4 педијатри бевме и никако да најдам некој да ми се допаѓа..Сите за поединечни работи имаат различни мислења.. А сакам да си фатам ред и да си одиме на едно место. Фала ви
Здраво, има ли некој понова информација за др. Кармен Цекиќ дали прима нови пациенти како матичен педијатар? Докторката е на одмор до крај на месецов и не можам директно да прашам таму
Ве цитирам двете да ви ја препорачам др.Симонида Спасеска во Систина, одлична докторка, многу темелна, отворена за прашања, секогаш достапна. Ние одиме кај неа секогаш сме имале убав прием, се што ќе прашам добивам одговор. Во однос на доењето го форсира доењето, мене и градите ми ги виде кога имав мастит. Топло ви ја препорачувам.
Радица Муратовска во Систина,темелна,прецизна,одлична.За првото дете одев кај неа,сега чекаме второ,пак би ја одбрала неа.И најдобро одбери си еден педијатар и слушај совети од еден
Во Систина моите деца ги водат Др. Палчевска и Др. Муратовска, од двете сум задоволна и секогаш ми биле достапни за совет.
Митка кај Јане Сандански прима нови деца. Не ми е баш по ќејф ама ја земавме за матичен зошто немавме избор..