Др Драгана ме прими бидејќи отидов утрово, но ми рекоа дека и др Звезда е тука ако сакам попладне да дојдам. Чисто за инфо
Mamicki kazete mi dobar pediatar bilo kade i da e ,, vo gradot kaj ziveam site se nekoi stari sto veke se vo penzija so godini pa rabotat privatno i ic ne su zadovolna… na ednata deneska trrbase jas da i citam deka ne treba plus k25 da mu da oti maloto e na aptamil deka toa trebalo ako go doja i zavrsiv so odgovor pa sto gi pisale vo isto mesto haha… imam mala od 7 nedeli a bas sakam da e nosa nekde na dobar pregled
@Ano ако не ти е проблем да ми кажеш каде сте на педијатар сега? Мими отишла во пензија и треба да барам нов матичен за ќерката.
Не се снајдов за во Аеродром и на крај го префрлив кај МоникаТопузовска во Промедика. За среќа како го префелив престана да се разболува често. Дали 3 пати сме биле од лани од Ноември. Антибиотик нема пиено откако е кај неа. Достапна е за консултации и на телефон.
Дали има некоја искуство со педијатрите во поликлиника Ченто? Колку е гужва итн? Одиме ние во приватната амбуланта Манолеви, ама некако мн ладна докторката, не ми е баш по кеиф.
Дали можеш педијатар во Систина сам да си одбереш?Палчевска ми беше на породување и кај неа бевме на прва контрола ама не ми се допадна. Кој е добар педијатар од Систина,јас само Сајковски го знам и сакав кај него. @eli25 кај кој педијатар сте вие?
Можеш да. Јас затерав кај Палчевска исто на пораѓај ми беше. Пробав да сменам кај Симонида ама нема термини кога мене ми одговара. Ми се допадна ептен Симонида. Кога си одевме кога се сликавме, застана да честита,да посака се најубаво, па и син ми го муабетеше Алулоска ми беше арогантна (така мислам беше , Наташа), Сајковски изгубен ( два пати не забораваше на визита) . Некој ја фалеа и Станка Танчевска , дури чекавме кај Палчевска ептен фина ми се виде , тие што гиниспраќаше им напомена сто пати барајте ме за се што треба , а Палчевска ни телефон не ни даде
Алуловска арогантна? Јас поголемата ја однесов кај неа, т.е. се погоди на дежурство,баш беше супер. Се смееше, ја опушти ќерка ми.
Мајки вие што идете кај педијатар Радица Маџовска може ли да ми кажете дали работи со картони или приватно?
Јас одев кај него после пораѓај тие 3те бесплатни и на редовни контроли до година (сега е 1.5 год) Да, има нешто малку чудно во него меѓутоа доста добар и спремен. Се објаснува до детали, одговара на милион спремни од дома прашања, прегледува детално и достапен е на вибер за прашања за крвна сл. и слично да немора да одиш на преглед. После испуштање од систина друга докторка рече и дохрана да давам, а чудно имав млеко и не давав и Др. Антони баш форсираше ексклузивно доење до 6 месеци.
Јас сакам Станка да ја пробаме, иако со Палчевска се "кликнавме" многу е опуштена и сегад расположена сум после преглед )
Антони ти е доктор Хаус во Систина, колку деца има спасено ни самиот не знае. Стручен иако е таков " чуден".