Јас сум задоволна од Др. Живковиќ од Ремедика,а не сум нешто посебно задоволна од Сајковски од Систина.
Dragana emel markovska e mnogu dobar i strucen pedijatar, raboti vo pzu lozankovski i toa e privatno no rabotat i so.plavi kartoni, sekogas cisto,sredeno,zdravi deca vo edna prostorija a bolni vo druga, dostapna e dr vo sekoe vreme
Некој да не знае која смена е Драгана Емел во петок, цел ден ѕвонам не ми креваат да прашам, а итно ми е да испланирам нешто треба, @joy1 да не случано знаеш пошто минатиот пат знаеше
ја немам на фб во пријатели и затоа не ми е згодно, виберот ми се деинсталираше на телефонот а обично таму и пишував , ај ке ѕвонам пак белки ке кренат
Na odmor e ovaa nedela od ponedelnik e na rabota, jas vcera bev i bash prasav i taka mi rekoa, ima zamena monentalno nekoj doktor e
видиш, јас обратно. Живковиќ ме убедуваше детето дека ми е гладно пошто заплаче на соблакање, а тој самошто цицаше дур чекав. Плачеше секогаш на соблакање. И упорна таа не не е од тоа, гладен е ај преќутев. следно кога отидовме беше заспан и плачеше кога го разбуди. пак плачеше, па кој сака да му кршат сон!? гладен е! на крај и се свртев буквално со зборови жено олабави, по 55 гр става дневно и цицаше пред 15 мин. и се спакував си отидов. жими се ме напна со тие нејзини лоши проценки па уште и убедува..
Незнам дали има посебна тема за избор на педијатат, но ме интересира дали некој има искуство со д-р Славица Тодоровска да ми каже лично мислење?
@sofi2107 @TheSecret уште ли ги носите бебушки кај Олгица, задоволни уште?? Има за посебно здраво/болно бебенце/ детенце во ординацијата?? И има ли каде да се паркираш на раат, паркинг нешто во близина има, тоа ми е многу битно @VDT2906 како се Педијатрите во 8ми Септември, гледам докторот си го споменала како добар, а докторката?? Ординациите какви им се?? Ми ги препорачуваат па незнам.. И некој искуство со Педијатрите во Букурешт?? Ординациите чинат ли??
@emkaemka да мила уште сме кај Олгица. Сега е во Рес Хумана во Козле. Паркинг има, но искрено ептен ради Олгица сме таму иначе воопшто не ми се допаѓа местото. Влагаш кај што влагаат сите и имаш одма пулт и како чекална. Седат пациенти од сите возрасти. Одма од лево е ходникот ( каде нели сите движат) и 3 или 4та врата е Олгица. Немаш пред врата ни за седење. Но, среќа е што и се јавувам и закажувам и идам на закажано и како фурија претрчуваме почетокот и директ влагам кај нејзе. Ординацијата е чиста и затоплена. И најбитно е што те пречекува насмеана и позитивна . Одма кај пултот имаат соба кај што зимаат и крв. Но, јас барам да си дојде сестрата и му зима на синко крв во самата ординација кај што е Олгица. За 10-15мин се готови резултатите.
Бев кај неа кога матичната на моите беше на одмор, летоска, бидејќи е нејзина замена. Лично, ми се допадна, прилично е темелна и исполнителна во прегледот, добар дијагностичар. Не дава антибиотици од ракав, што мене ми е многу битно.
Јас имам матичен педијатар таму. Златка Руфческа. Ако е таа прва смена ја менува друга докторка (неможам да се сетам како се вика), која исто така е многу внимателна. Ме бендисува што се отворени за соработка и достапни во секое време за прашања.
Јас сум задоволна од педијатрите во Букурешт,нас ни е матична Снежана Лазеска и Билјана Христовска ,супер се и двете едната е пред пензија а другата млада и исти совети даваат и двете,антибиотик не даваат од ракав ептен кога има потреба,ординацијата е ок,чиста, има посебна просторија за бебиња,здрави деца кај што ги мерат и слично.Отиди до таму види како ќе ти се чини,имам мислам и наназад пишано неколку страни за нив