Zvonam kaj dr. Dragana Emel, no ne mi krevaat. Znaete li dali primaat matici pacienti? Paskalovi ne primaat ako nekoj go interesira
Сегде ли се исти по приватните?! Мене во Санте ми рекоа, не знаеме што е отидено, мозокот или бубрезите Детето со оштетен мозок и бубрези има скоро 7г, чита од 4, пишува, собира, одзема, множи дели, мноооогу пред неговите врсници, а фала богу и бубрезите му се добри.
Абе буквално ништо не му беше... ај да беше омалаксан, температура да имаше, отежнато да дишеше па да се посомневав, едино само што поткашлуваше ама тоа не беше воопшто алармантно затоа што претходно беше под надзор за настинката. Само од памет да те извадат
Сите го прават Паскалов лош, неприступачен, ама за мене е еден и единствен. Кога сум отишла со проблем знаел да го препознае, кога сум отишла ради сопствени некои убедувања било муабетот Ништо не му е! Сега кога не напредуваше малото со 3 муабета ме среди.
Дали некој има искуство со СеМед во Букурешт? Не знам дали имаат педијатриски услуги за новороденчиња. Знам дека примаат матични пациенти, ама бебиња, а посебно ако имате искуство да споделите.
Мене ме интересира како уште го начекувате Паскалов?! Едни од првите пациенти сме му, ама веќе не памтам кога бил на смена, или ептен не го погаѓаме. И мене ми нема утнато, ако не е мој тип за муабет.
Ние последните 5 пати да речеме се кај него сме. А одиме ептен ретко, сеа со бебето почесто ќе одиме.
Ќе си се јавиш да прашаш која смена е и тогаш одиш.. и ако е со друг на смена напоменувам дека сакам кај него и за кај него чекам А и во последно време како од 11 до 1 да е.. кога и да се јавам така ми кажуваат
Јас пред 3 недели одев на 10 дена стално беше одсабајле, пошто ми викаше он лично да одам пред 8 да не го мешам со болни деца, ми отвараат од надвор и влагам кај него директ.
И таму ти е лотарија. На син ми со совршена крвна слика, докторката му даде трицеф за секој случај. Матичниот педијатар се крстеше со лева кога го виде извештајот....
ми треба телефонски број од сестрата од педијатар драгана емел маркоска , не сестра јасна другата сестра ќе вр замолам ако има некоја мајка во порака да ми пише фала.
Се менува некако ден тука за да видам утре која смена е или само за конкретниот ден може да се гледа?
Ремедика, мислам е 1800 ден. преглед. И кај Љиљана Којиќ јас бев неколку пати, 1000 ден. е преглед, ВФВ Клиник. И жан митрев има, ама не знам како стои со цени.