Nemam ni jas. Posledniot pat prasav da ne slucajno pregledot e nesto poseben pa zatoa, lele koga pocnaa da mi se pravdaat, abe im zapeni ustata Pa kako se bilo poskapeno, od zejtin do leb…
Да ама не го наплатуваат секој преглед и затоа се исплати да го однесеш детето таму. Од 5 прегледи 2 ми наплатија.
Ne da bese. Sekoj ponedelnik e taka, a bese samo Kate na smena, a ona e spora i onaka. Pa majko mu se znae deka vo ponedelnicite e guzva pa bar dvajca da bidat. Si otidovme ne docekavme Razmisluvam da gi smenam radi ova, a najveke i radi toa nisto ne mu e, a mu e ustvari A kaj da odam?
Сегде е исто за жал. Мене ми рекоа дека Паскалов бил прва смена. Со здрави деца да не бил? Минатата недела требаше да одам, нит креваа на телефон ниту одговараа на пораки. Паскалов бил отсутен, имало гужви многу. Затоа утре планирав ненајавена да одам и да не заминам дур не завршам работа.
Viktor bese otsuten ne Paskalov. Jas sekogas go baram Vitkor i imame super komunikacija, iako nekogas e pod vlijanie na Paskalov so toa nisto ne mu e, pa eve na kraj sepak ke zavrsime so antibiotik, deka nisto ne mu e de
Грешка да не си. Виктор беше на работа цела недела минатата, Паскалов беше отсутен. Имавме закажано за кај Паскалов ми откажа сестрата, болен бил. Вчера му беше прв ден на работа. А за кај Виктор се трудеа да ми најдат термин, неуспешно. После разговарав на телефон со Виктор, бидејќи ми беше итен прегледот, ми објасни дека биле во големи гужви па на телефон разговаравме и ми објасни што како за проблемот што го имавме. Иначе бев денес, завршив работа.
@rikimiki во брзање пишав прееска, пропуштив да ви посакам брзо и лесно опоравување. Ќе помине, ќе бидете добри
Nie odime kaj Viktor i sekogas se javuvam da prasam koja smena e. Minatata nedela, pon ili vtornik bese se javiv mi rekoa bolen bil pa bevme kaj Paskalov. Posle cetvrtokot otidov pak na kontrola tamu bese Vitkor Denes bevme i nie, prasav za Viktor na odmor bil ovaa nedela. Kojznae sto pravat Fala inaku
Ау не знам искрено. Јас минатата недела збеснав, толку недостапни а итно ми беше. Денес затоа отидов без термин да не ме примеа ќе беше интересно Убав ден мајка