Штом Мирка не ти рекла одма дека е за вадење, значи не е Верувај и на докторката, една од најдобрите е. За разлика од многумина, не праќа туку-така за вадење крајници ако нема потреба. И ќерка ми ја прати за алерготестови. И излезе дека е алергична. Така што, не се залетувајте веднаш за операција. Во најголем број случаи не е потребна, особено за трет крајник.
Da rabotese so zena mu pedijatar e ona mislam, vo Aerodrom (ne na klinika). Bev minatata godina, koga otisol vo penzija ccc pa ne e do tolku star vaka
Znam jas i veruvam, cesto odime kaj nea. Ama posledno epten ne matkase, a deteto si ima golem problem od toj krajnik. Sekoja vtora vecer stanuva i povraka od sto nemkze asalno da dise dur spie. Neznam dali bi mozela da cekam nejzinote aj da vidime ova aj da vidime ona i sl.
3 пати ти пишав дека од искуство пишувам, едино кај докторката не сум била од старт кажав за неа дека не сум имала искуство а со другите со сите сум имала. Не знам зошто не сфаќаш. Со оштетен слух сум и од мака сум искусила.
Ситуацијава со педијатриве општо е катастрофа, за обично мерење на бебе и преглед да се чека со часови е луда работа
Здраво, дали може препорака за добар педијатар во околината на Влае, Тафталиџе, Ѓорче. Сега се селиме во овој дел пд скопје и ми треба помош
Дали некој знае дали Емел се префрла во ординацијата во мвр, или некој друг? Педијатарскиот дел го реновираат (затворен е Коич од кога си отиде) и слушнав дека Емел ќњ отвара ординација.
Nema dobar. Edino Madzovska ja falat, stara e pred penzija mislam. Nie odime kaj Paslakov ne e nesto mnogu daleku so kola. Nemoj kaj Zotovska.
Јас не сум имала нешто контакт со него мн.пошто моево е големо 4 год и сме кај др.Игор Дабески повеќе а Сашко си е со малечките бебувчиња.Инаку на Вибер си е секогаш достапен кога и да ми требал да му пишам ми враќа.Сега здравје ќе видиме за второво кога ќе се породам како ќе биде. Инаку гледам дека имаат мн пациенти.Ми се допаѓа што Игор не дава одма антибиотици од ракав,гледа првин крвна слика,ако треба брисеви па после проценува.До сега малиот одкако сме кај него веќе 2 години,беше неколку пати болен еднаш само доби антибиотик ама стварно имаше потреба.
На сестра ми во петокот и кажала дека таму ќе бидат здрави деца во Идадија болни така некако ќе ги поделеле.
Мислам дека заеднички ќе останеле , само ќе ги делат децата и ќе ротираат со смени Ова така разбрала сестра ми јас само пренесувам, нас не ни е матична
Дали знае некој Паскалов дали работи денес? Пишал статус дека е на повик или јас погрешно го толкувам..