Да да, на тоа мислев. До сега на едно место беше и матичната и замената, ептен практично. Работава е што и да сакаш да смениш педијатар, ем немаш избор ем не примаат пациенти нови.
Ептен е работава кубуриме со педијатри. Јас од Аеродром во Центар ги носам, ама не најдов соодветно тука. Претходната матична на големиот отиде во пензија иако ја сменив пред крај само зошто ми комплицираше со потврди. Ме тераше да му правам контролна слика после терапија што беше апсурд да боцкам здраво дете
Општо на ниво на цела земја кубуриме со доктори. Еве внучето после 3г константни пневмонии, бронхитии, едвај со сите врски му дале упат за Козле. Еј врски за детето да добие подобар третман и конечна дијагноза.
не. Прашав рекоа ќе не контактираат телефонски. Засега само она ќе биде во ординација, а замена Звезда.
Ми кренаа конечно, рекоа они ќе ги носат картоните таму, ама изумив да прашам како ќе е со смени наредна недела, да не знаеш?
Звезда останува во Идадија. Драгана ќе биде понеделник, вторник и четврток -прва, а среда и петок - втора.
Каде во козле примаат болни деца за викенд,во Институтот за белодробни заболувања ли ? Малата, 17 месеци има температура од вчера и премногу кашла,а ништо ниту јаде,ниту пие, страв ми е да чекам да утре
Дали некоја мајка денес била кај Драгана Емел - дека прв ден во новата ПЗУ, па да прашам како функционира....дали има бројчиња за редослед, и дали може електронски да се следи до каде е стигнат редот (како што беше порано)