Јас сабајле бев, немаше никој, ама не препрашав за бројчињата, пред некоја недела Јасна ми рече дека уште не знае за тоа.
Препорака за педијатар во тафталиџе а да не е Паскалов… приватно секако одиме ми треба некој само колку да ми е матичен
Ништо не прашав искрено на брзање бев само резултат да ми види не ни влегов да видам какво е, од врата се видовме. Се изненадив што немаше гужва.
Емел крева некогаш на теелфон? 4 дена вртам на телефонот оставен на инстаграм да прашам за упис за дете, никој не се јавува.
Ќе ја бараш Јасна или ќе отидеш лично во ординација. Драгана мене ми крева ако и пишам порака дека ми е итно за мислење.
Ете за мене Драгана засекогаш ќе остане докторка што ми го преслуша детето и ми рече супер е дечково оздравен е, за после 1 саат од нејзиниот преглед у козле да ми кажат дека детето има пневмонија и еве веќе 20 дена сме тука. Така да од прочуена префалена извикана стручна и не знам шо, за мене она е големо НЕ после моето искуство
На другарка малата исто ја испушти, супер е, а завршија и они во козле со пневмонија. Реално нема асален педијатар, мене ми треба да го следи во раст и развој, а за сите болести имам специјалист во најблиска фамилија што не утнал дијагноза.
Кај децата се менува состојбата во пет минути така да не треба да судите. А и во Козле претеруваат веќе секоја дијагноза им е пневмонија.
Навистина е срамота да напишеш вакво нешто за ситуација за која шо појма немаш. Сигурно во козле не даваат дијагноза пневмонија ако ја нема. Состојбата се лечеше 10 дена па се даде мислење дека е "оздравен", а пневмонија не се случува баш за 5 минути. Бог да чува еј, што не ќе прочита човек.
Нас во козле истово ни се деси. Вечерта немаше ништо кај нив на дежурство, сабајлето отидов пак пошто нешто не ми се свиѓаше и не задржаа со опструкција на белодробно крило.
Некој што го носи детето во Сити Медика да ми каже дали ги добил денес на телефон, ве молам. Ординацијата, не докторите.
Абе секој доктор ќе утне некогаш дијагноза. Само да не е често. Како погоре што пишаа членките пневмонија не може денес да ја немаш, а утре да ја имаш на слушалка сигурно ќе се слушне нешто затоа и се носи на лекар.
мене повеќе доктори и мајки ми имаат речено демек сега може да нема ништо на гради, а за 2 саати да се слушне на слушалка . немам поима