Денед хаос , во овие 48 спаѓаат и онлајн што зеле број ? Насабајле кое време така нема гужва премногу?
Ова е повеќе од 2 часа чекање сигурно... Страшно до што го доведоа здравството, да нема асален педијата во секоја населба па да се прават гужви на 3-4 места само, со тоа се намалува и квалитетот на услугата што треба да ја добиеш
Преку јасна треба да си земам лог за онлајн бројче за да се најавам? Вие каде се лечите? Нема гужва? Јас колку шѕо знам секаде е гужва кај педијатри. Па и кај општ лекар веќе е хаос, со саати чекање. Вака барем со бројче и си го организираш времето, дали надвор во околина ќе шеташ или нешто друго.
Дали некоја мајка носи дете кај др Митка Тренчева? Ние сме кај нејзе од сам почеток на почетокот беше ок ама во последно време многу почна да забушава неколку пати ми заврши детево во Козле поради занемарување.. Исто така и Јангелова (замената) го носам со црвено грло и тт ми вика ништо не е мајка течности форсирајте за навечер да завршиме во Козле со тт која никако не се симнуваше буквално почна да се тресе детево од што му беше ладно и испадна акутен трахеит.. Сите викаат дека е супер ама до сега неколку пати ни има утнато дијагноза.
Здраво мамички, дали вие кои што сте кај др. Драгана Емел и сте префрлени заедно со неа во новата амбуланта, имате проблем со издавање на упати затоа што докторката уште немала печат, а со тоа не и била активна ниту заменската докторка?!?!
Митка треба да иде у пензија веќе... од шо нема доктори, до 80 ќе работат. Инаку и јас немам педијатар за бебево, така да треба да најдам и јас скоро.
Имав потреба за боледување, но се снаоѓав со денови од одмор. Исто и упат ми требаше, но ништо и тоа. Ми предложија опција децата да ги префрлам кај Звезда, па ќе ги превземале. Последно минатиот понеделник бев, така да може се сменило нешто во меѓувреме.
Мајки дали може да ми препорачате семеен лекар или педијатар во областа на Ѓорче или Влае, син ми 6 год почнува да крева тт, не знам каде да го однесам утре, нови сме во ск