Што може педијатар? Ќе те насочи да проверите крвна слика, тироида, ќе даде нешто за железо ако е паднато. Дерматолог ќе каже дека е автоимуно, ќе препорача брис, има лосиони, ќе даде можеби и кортико, масажа на местото за да се поттикне циркулација, ќе каже дека за 2-3 месеци ќе почне да расте на местото коса бидејќи толку му треба на влакното за да се обнови. И ќе кажат дека ќе се среди. Еве ако ти кажат и друго, пиши баш.
Госпоѓо, не го разбирам коментарот... Побарав предлог за добар педијатар дијагностичар, а не коментар од видовито лице.
Не знам што ми се испонаша Ти го пишав моето искуство за жал и сакав да споделам, камо да беше од глумење ,,видовита" госпоѓа и да не сум го поминала тоа што го пишав. Мислев ќе споделиш нешто друго, некое друго чаре. Сега го разбираш коментарот? Видовито лице бе
Косопаст ли ви е дијагностициран? ако е тоа само бербер менде во чаршија ќе ви помогне, џабе и витамини и масти и се, пак се враќа, човеков нема кој не го знае и на 99посто помогнал. Не зема пари .
Фала ви, но не е косопаст. Бевме кај дерматолог и ни кажа дека не е тоа и дека најверојатно има внатрешна причина во организмот за опаѓањето. Направивме крвна слика и брисеви од нос и грло, но сакам да се консултирам со уште некој педијатар за тоа дали треба да се испита нешто дополнително.
Можеш да видиш со некој во Систина или од клиника ( пример да побараш контакт од Софијанова-Цули, па да ти помогне)../ Добар матичен не верувам, освен вака Паскалов што го фалат дека гледа малку пошироко
Odi kaj Paskalov mislam deka ima iskustvo so ova, ednas koga cekavme so maliot vo cekalnata imase detence isto bez kosa na del od glavata i znam nesto gi prakase da ispitaat i mislam antibiotik im davase ili taka nesto, nebitno, sakam da kazam probajte tamu.
Мајки добар педијатар во Ремедика? И колку кошта преглед? Многу ми кашла бебе, два пати ја носам кај матичната, два пати ми вика ништо не и е, од парното и е...
Искра во Ремедика и самата е доктор од Козле Во Козле одма ќе добиеш панцеф /трицеф. Но Искра не работи саб./недели така да види во Козле Провери дали ви е сув воздухот штом имате парно обавезно навлжнувач ако продолжи ќе ви предложат алергии да испитате Можеш сируп за алергија да дадеш ако кашла суво и надразнително