Исто матичната на малиот е антибиотици му препиша во 2 недели, среќа сум разумна и не ги дадов. А сама викаше не е бактерија вирусно е
Zdravo majki, Dali nekoja ima iskustvo so dr. Filev kako maticen pedijatar ima ordinacija vo Novo Lisice blizu Lisa centar?
Не се замена една со друга. На Драгана е Славица Тодоровска замена, овие податоци ги инате на апликацијата мое здравје или на веб страната на мое осигурување.
Од Жан Митрев е во Ново Лисиче , неонатолог и човек на место.Незнам дали почнал , @KuklickaSk можеби имаш повеќе инфо, но братучед ми попладне ги прегледуваше дури беше во процес ординацијата без денар да им земе. Детево отруено од антибиотици повеќе ни сумамед не му делуваше на него му текна алергии проверија и излезе тоа. Ни брисеви не му правеле па и стрептокока открија и РСВ успат
И нас не прегледа без да ни наплати, ама не е уште официално отворен, не може да запишува пациенти. На недостаток на педијатри, они го зезаат 1 година со дозвола за работа. Инаку одличен е докторот!
Славица педијатар е да, нам ни беше матична , фала богу што ја сменивме . Она ја мрзи редовните да ги прегледа не пак на Драгана да ја менува.
И јас го прашував пред некое време, рече нема уште можност да дава упати и рецепти и дека за почеток ќе работи само попладне со закажување
Вас што ви е матичен Драгана дали во мое осигурување ви покажува дека ви е таа матичен и замена , кај не покажува а таа ни е матична картонот ни е кај нејзе.
Ostana li asalen pedijatar? Kade odite vie? Dosta mi e od Paskalov i negovoto nisto ne mu e nisto ne mu e i na kraj dva meseca vo bolnica, dosta e. Kazete nekoj asalen, kaj i da e vo Skopjevo ke odime nemora blisku da ni e.
Сити Медика - јас сум доста задоволна. Ќерка ми е две години таму, од раѓање. Не сме имале посериозен проблем ама за секое мрсулче, осипче, и било што ми било чудно детално ја имаат прегледано. Кај др. Благородна сме. Има уште една докторка таму, Елена. Немам искуство со нејзе, еднаш ја имам видено кога беше ќерка ми бебе.