Kaj Smokovska. D-r Maja. Vo blizina na OU "Brakja Miladinovci" i Get kafe vo Aerodrom. Prezadovolna sum. Do sega dve kontroli, mnogu nezna fina so nego. Bevme nautro, sekoja vtora nedela od 8-9h e pregled za zdravi bebinja, i odma zavrsivme. Mene mi se dopadna mnogu i pristap kako doktor, i strucnost.
Фала ќе ја имам на ум. Ние почнавме кај Филев, засега сме задоволни, ама ако ми текне за промена, да знам каде да одам.
Имаше некои измени кај Драгана со работното време, фатив на стори ама не довидов, а на пост старото работно време им стои. Знае некој како се сега смените, денес утре која се?
прва смена прием на пациенти до 12.30 втора смена прием на пациенти до 18.30, ... крај на работно време 19.30. заради работното време на здравствениот дома кај шо се сместени. така прочитав, ваљда запомнив. Среда и петок Драгана е втора, другите е прва. а Сања (не ја познавам) наизменично
Здраво мајки, Ве молам за препорака за педијатар на територија Карпош, може да е и Влае/Капиштец/Млечен
Сте биле ли кај Иван, замената на Билјана во Букурешт? Денес ми остави прилично лош впечаток, го преслушуваше бебе преку блузичка, не знаеше грлцето да му го провери, не измафта и не испрати за неполна минута. Се на се гледаше да не откачи брзо бидејќи имаше повеќе гужва. Не сум воопшто задоволна искрено. Дали секогаш е ваков или така ни се погоди денес?
Јас само за слушањето преку блузичка да ти реплицирам,се случува кога прима вакцина докторката така да го преслуша . Исто така на детска клиника доктор специјалист така го преслушуваше. Веројатно не смета бодито.
Александра Михајловска, за матичен педијатар. Исто предобри се и Маргарита Камбовска, Аница Апчевска во Плодност.
За добар и искусен доктор не смета. За Иван, за жал, немам такво мислење. Му фали уште доста искуство во работа со деца за да слуша преку боди.
Здраво мајки, дали знаете кој педијатар работи во сабота во околина на Аеродром и ако може контакт тел. Се работи за бебче старо неполна недела
Јас ги носам кај Катерина Дамевска во Автокоманда она е семеен лекар али кај нејзе на смена да го носиш не кај докторот зошто има врабтено.