Имено! Како го прегледа син ми пред вакцина тоа е чудо, совети ни кажа, одговори сѐ што прашавме, па мислев дали работи вака со пациенти.
Големиот примаше таму вакцини и тоа во времр на ковид и така ја памтам, како прекрасна докторка. Малото сега прима вакцини во Јане, докторката исто е прекрасна. Штета што не работат како матични.
Zdravo mamicki, dali nekoja ima iskustvo so dr Elena pedijatar vo poliklinika Manolevi i kakvo mislenje imate. Mi treba temelen pedijatar bidejki stanuva zbor za novorodence so infekcija. Moze i predlozi za drugi pedijatri osven Paskalov
Не знам зошто предлагате доктори кои не примаат пациенти... паскалов, емел, митка, пантелемон... сите примаат пациенти само со врски. Пошо за мои пари ќе ги молам да ме примат.
Паскалов и да не му се пациенти нит наплаќа нит па враќа, никогаш досега. А ако го замолиш верувам и ќе те прими. Гужва е невидена, ама ко малку да е растеретено во новиве ординации, помалку чекам некако, што знам. Додуша знам доста што си имаат заминато.
Немам лично искуство со Паскалов, знам дека е полн и на другарка и рекоа нема место. Ама со Митка и Емел и те како има искусво. Емел вика ок, може во новата ординација примаме. Oдам да го запишам, Јасна еден однос никаkoв... кој ми кажал дека примаме, немале место... да излезе Емел 'ааа ти си на хххх, ќе те запишеме'. Не, фала. Кај Митка од врата прашува кој те пратил, немала место...
Не знам што да речам, ама и нас не ни се поѓаѓа. Кога примаат многу после се нервираме дека е гужва, а гужва не бива ако не примаат и така. Јас сум задоволна, освен од Кате, таа по трет пат ни утиња терапија и не одам више кај неа освен ако немам избор.
Све е така, ама не може мене да ме примиш зошто сум сестра на тој доктор или зошто работам на х месо, а на друг да каже нема место. Плаќаме здравствено сите, јас и превише плаќам за некој да ме зеза дека нема место дур не се премисли ради познанства/функција. Не е фер
Majki dali znsete da ima ledijatar na koj mozam da se javam iako ne sme maticni neli.. bidejki ne sme od skopje.. da se javam cisto da ne se konsultiram sakam so nekoj dobar, iskusen od koj ste zadovolni... da znajte deka nema da me odbie i ke me islusa