Искуство со др. Билјана Христова од Букурешт? Јас долги години бев кај Емел и стварно бев презадоволна, птеубав пристап и мн ми има помогнато во одредени ситуации. Но последнава година е веројатно пренатрупана од пациенти, ја на своја рака си правам брисеви и црп зошто ниеднаш не ме потсетила, се едни исти лекови ми препишува а знам дека не му помагаат на моево..
До сега сме биле само еднаш и ми остави добар впечаток, сите наредни пати ни се погоди да е другиот млад доктор на смена. Мислам дека Билјана е претежно прва смена.
Вие што сте кај Паскалов, ако не можете да одите на месечна контрола, кај кого одите? Не знам дали ќе стигнеме за прегледот, па кога ќе се јвам да видам што да правам. Се лути ако се оди кај колегите?
Најчесто кај Сандра сум го носела и два-три пати кај Виктор. На почетокот гледав само кај Паскалов да го носам, после па закажував кај другите оти ми се муабетело на тема развој на бебе/дете на редовни контроли
Во поликлиника МВР, ако ја бараш за матичен педијатар тешко, многу пациенти има. Ние сме кај неа, и сме презадоволни. Драгана е врвен доктор, никад ни нема згрешено терапија, за 3 дена се им поминува, за сега сум презадоволна.
Кај Виктор и малата ја носев и бебето сега. Паскалов не прави доволно муабет за се да си потпрашаш што те интересира.
Никогаш не се лутел никој од нив. Дури и кога бараш конкретно некој не се лутат. Јас еднаш го барав Гого а тука беше Сандра и објаснив дека Гого му ја знае ситуацијата затоа го чекам и не се налути никој.
Јас го носам кај д-р Илија Тимовски, со него работи и д-р Виолета Ангеловска, двајцата се искусни, и кај двајцата сум била на месечни контроли, сега за сега сум задоволна. Во склоп на Воена болница се.
Исто и ние сме таму, најчесто кај докторот, поретко кај докторката, но двајцата ми имаат оставено многу убав впечаток
Dr.Violeta Angelovska e odlicno dijagnosticar otkako ja prefliv golemata kaj nejze dete se preporodi.Prethodno postojano bevme lekuvani od sirupi koi go otruja detevo a sega se e na prirodna baza,supi,caevi I limonadi.Ne dava sirup dodeka ne vidi problem
Почитувани пациенти , Поради користење на годишен одмор во периодот од 12.08.2024 до 16.08 2024 година ординацијата ПЗУ СТАРС МЕДИКА нема да работи. Замена е д-р Ѓ. Паскалов од ординација ПЗУ Д-р Паскалов и тимот на педијатри, каде може да се обратите доколу Ви е неопходен лекарски преглед. Благодариме на разбирањето. Останете во добро здравје. Со почит, ПЗУ СТАРС МЕДИКА