Женички здраво ... сега треба да се породам и ме интересира добар педијатар за прв преглед да ми препорачате во околина на аеродром?
Ќерче е во Сити Медика од раѓање Благородна ни е матична, моментално е на одмор до крај на септември. Со Елена немам искуство
Мислам дека некој ми ја спомна Благородна, ама специфично името, сѐ си мислев Благуна се вика а треба да закажам за прв преглед за бебушот. Ќе се јавам па ќе видиме што ќе кажат.
Супер е докторката. Многу детална, убаво објаснува и претпазлива. Сум била и кај Гордана ама Јадранка повеќе ми се допаѓа.
Дали некој знае дали др Благородна од Сити Медика ќе продолжи да работи таму или почнала на друго место да работи, од Сити Медика наводно незнаат кога ќе почне..
Јас кога прашував за докторката, исто ми кажаа дека е на одмор до крајот на септември, ама не знаат кога ќе почне со работа. Ми се виде чудно што не знаат кога ќе почне со работа. Дечкото што е во моментов замена е ок, ама не сум нешто баш за останување. Многу несериозно ми се виде буквално сѐ сега кога бев.
Дали може да споделите искуство со Виктор, од тимот на Паскалов и дали работи со новороденчиња и претшколски деца. Најважно, дали може да се избере за матичен. @LiquidLuna дали дозна каде да ја бараме д-р Благородна?