Кај Паскалов рекоа дека не примаат пациенти. И снајка го носи малиот кај Радица, задоволна е. Ама не иде таа во пензија за скоро?
Незнам,мене ми е О.К. ,Работи со фондот за матичен,достапен на телефон за викенд,споделувам искуство.
На пораѓај ми се погоди др. Станка Танчева во Систина. Сега орва контрола ќе одиме кај нејзе. Искуство со докторкава? Дали е добра, да си продолжиме как нејзе цело време? Вака ептен фина ми стоеше. Објаснува, прегледува убаво, ми даде и нејзин мобилен за ако нешто затреба.
Дали можам бесплатните прегледи за новороденче да го искористам кај друг педијатар, а не кај тој што ми се погоди на раѓање? Фидановски ни се погоди на раѓање и бевме на прва контрола кај него ама ич не ми се допаѓа, 2 минути преглед, ти да треба да го испрашуваш наместо обратно. Од првото дете имам многу убаво искуство со Симонида, така што би закажала кај неа следно ако смее.
Смееш, имаш три прегледи во самата болница. Ако не ти се допаѓа со истиот извештај одиш само кај друг доктор
Да ама за со Душко е малку покомплицирано дека им е шеф на педијатрите и се пазат да не му земаат пациенти. Пробајте секако.
Јас се породив во февруари и ми се погоди исто Фидановски на пораѓај ама одма од прв преглед сменивме за кај Радица, од тогаш само кај неа го носиме. Смее кај било кој педијатар да се закаже само уште во болница додека си најубаво, за да ти најдат и термин и да искочат во пресрет.
ПЗУ Лела во Амбулантата во Автокоманда. Семеен лекар е ние скоро се префрливме кај нејзе, но имам позитивен впечаток.
Препорачајте педијатар во Жан Митрев ве молам, за бебе 6м. Имаме ваучер за преглед па да се искористи за редовен преглед