Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. derjus

derjus Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2018
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    469
    Сакав да ве прашам од триглав се осигуравме за децава ми пишува исклучок крајници? Што значи тоа дали ке покријат респираторни заболувања , вирус и слично не ми е јасно

2. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    721
    Да не те плашам ама со среќа со Триглав. Детево сеуште го немам осигурано. Со нив имам ужасно искуство.

3. derjus

derjus Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2018
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    469
    Не враќаат? Наоѓаат закачки?

4. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    721
    За мене лично имав пишано во некоја тема. Бев на дежурен дека ми се фати ногата и ја осеќав ладна, ми рекоа немало потреба да отидам. Јас се извадив од памет дека удар добивам. И исто и на интернист бев поради крв во столица. Не сакаа да ме рефундираат и се јавив. Таа во кол центарот ми се испонаша во стил ние не враќаме пари за се. Им пратив огромен меил и им изнапишав се, и ме рефундираа. Имаше и други членки што се пожалија.

На derjus му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lady1987

lady1987 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    79
    На кој принцип работи ординацијата?Се закажува термин, се зема бројче за чекање?

6. Stela Maris

Stela Maris Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2023
    Пораки:
    1.549
    Допаѓања:
    2.031
    Online se zema brojče ama ako načekaš, ako ne kje si zemeš tamu i kje čekaš so saati za Dragana, za drugite ne koga se na smena

На lady1987 му/ѝ се допаѓа ова.