Сакав да ве прашам од триглав се осигуравме за децава ми пишува исклучок крајници? Што значи тоа дали ке покријат респираторни заболувања , вирус и слично не ми е јасно
Да не те плашам ама со среќа со Триглав. Детево сеуште го немам осигурано. Со нив имам ужасно искуство.
За мене лично имав пишано во некоја тема. Бев на дежурен дека ми се фати ногата и ја осеќав ладна, ми рекоа немало потреба да отидам. Јас се извадив од памет дека удар добивам. И исто и на интернист бев поради крв во столица. Не сакаа да ме рефундираат и се јавив. Таа во кол центарот ми се испонаша во стил ние не враќаме пари за се. Им пратив огромен меил и им изнапишав се, и ме рефундираа. Имаше и други членки што се пожалија.
Online se zema brojče ama ako načekaš, ako ne kje si zemeš tamu i kje čekaš so saati za Dragana, za drugite ne koga se na smena
А какви се другите што работат таму,дали се добри?! На телефон не се јавуваат а ми треба матичен за малата.
Има две уште, ок се сега бев кај двете, млади се докторките, фини, ама ја у Драгана имам највише доверба. Едната, Ива е уште на специјализација можда пошто нон стоп со Драгана се консултира.
Ми треба препорака за педијатар околина Тафталиџе. До сега бевме кај Паскалов ама ова е ужас што им се дешава таму. Станати се бетер од државна клиника. За една потврда сабајле чекавме од 08-09:30 ( бевме 2ри на ред). Измрзнавме сега може ќе дозакачиме уште некој вирус од чекална. Нема доктори, испозакажале здрави деца бебиња, само еден прегледува. А и како и да е повеќе сама го лекувам него они што ќе ти кажат што му е. Многу ме разочараа... Тенкс за секоја препорака.
Која? Нешто повеќе инфо за таму ако имаш да ми споделиш пр работно време, достапност, дали има и замена таму кај неа? Ако знаеш било што плус...
Zlatka Rufcevska. Rabotno vreme e standard prva/vtora smena na nedelno nivo, kako i vo sekoja druga poliklinika od ovoj tip. Sigurno ima zamena, mora da ima. A za dostapnost neznam da ti kazam zosto jas so nea se sovetuvam preku drug. Inaku do sega mnogu pati samo preku simptomi i krvna slika i preku telefon mi ima kazano tocna dijagnoza. Za razlika od ovie drugive sto gi zborime cela nedela me matkaat i na kraj samo belja ni napravija.
Фала ти , ќе ја побарам докторката и така ми е блиску бар и јас да го префрлам. Битно да е добра и трпелива да има разбирање. Овие ...не знам што да кажам. Катастрофа со погрешни дијагнози
Колку што знам од колешка од работа, триглав не им покриваа за горнореспираторни вируси или ако им покриваа не беше 100% туку 70%.
Извини што се мешам, но исто се добри во Букурешт и др. Билјана и др. Иван. Јас сум задоволна за кај нив
Denes odam, pregleduva dete, vika osip ima, streptokoka, antibiotik odma. Ok, vikam prv pat gledam osip deka ima nemase nisto. Od tamu pravo vo biotek brz test za streptokoka negativen. Doagjame doma ja soblakam nema nikakov osip nema nisto i sea neznam na sto sum. Eve se spremam odam da zemam kartoni od tamu i si odam, tolku im bese, neka im e.
Ѓорѓи ја гледаше? Јас прошла недела си чекам за кај Сандра, 1 дете кај Сандра, 3 кај него, не ги ни прегледува.