Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.897
    Допаѓања:
    9.866
    Јас моиве двајца ги носам кај Паскалов со тоа што од досегашно искуство по мој мерак од таму е само Сандра. За Паскалов имам пишувано во темава, ко мисир некој е, не ти збори, дур не му кажав кај работам не ме погледнуваше, сега веќе кафе нуди и ми црта, ама пак го избегавам. Виктор од таму ок ми беше здраво дете дур носев, големата, после тоа и тој некако се олабави. Кате не ја ни спомнувам катастрофа жива е. Сандра е одмерена, кога е болно стварно дете реагира на време.
    Е сега проблемот е што, таму примање само со врски, вака да се јавиш не примаат пациенти....

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rikimiki

rikimiki Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2021
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    510
    По ова значи сепак само ради еден доктор би одела таму, а не за сите.
    Или можеби некогаш па ќе се одвои Сандра на друго место дур не ги изгубиле сите пациенти :^)

3. lala15

lala15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    308
    И ние сме кај неа. Јас немам лошо искуство иако на моменти ми се причинува дека врска нема за многу работи, ама ова што го пишале членките некако осеќав дека е така, малку лицемерие како да покажуваше карактерно. И исто така е инфлуенсер во покушај, само се слика. :D Инаку и јас сум во потрага по добар педијатар, ама освен по приватниве клиники каде еден преглед е 5000 ден, не знам каде да барам, посебно од матичните.

На Feniksgirl, KuklickaSk и Kika235 им се допаѓа ова.
  4. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.897
    Допаѓања:
    9.866
    Јас таму одам зашто ми е блиску и поради Сандра. Ако се одвои она, ќе одам кај нејзе

На rikimiki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.636
    Види кај др Билјана во Букурешт

На lala15 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.636
    IMG_9495.jpeg

Пред се, верувам дека табелава ќе се најде за многу родители.

Како второ, ако видете педијатар од кој сте задоволни и го препорачувате (пожелно околина на Карпош) ве молам пишете ми.

На zence му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mama Bear

Mama Bear Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    12
    Sto e porivot konstantno da zboris deka ti prael muabet zoso nekade si vrabotena
    Izvini ama u sekoj komentar ti e
    I jas sr otpisav od kaj nego porasnaa deca, daleku mi e
    Ama pred mene 2 pati minister za zdravstvo saat vreme red cekase so decata i ne ne go pusti preku red

8. Mama Bear

Mama Bear Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    12
    Tanja Baevska bila korumpirana
    Jas imam prematurno bebe
    Se iskina se naprai koga bese vo Bit Pazar bez zbor
    Te molam Tea
    Preteruvas

9. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.897
    Допаѓања:
    9.866
    А тебе што ти е поривот да ми реплицираш на мои мислења кои немаат врска со тебе и се дадени од лично искуство?
    И не ми се објаснувај за Тања дали јас сум претерувала или не туку пиши си лично искуство од госпожата со Мона ташничките.

10. Mama Bear

Mama Bear Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    12
    Prvo i osnovno jas voopsto ne sakam da vnesam negativna energija i izvini ako sum
    Vtoro zborime za doktoriste i da izvini ama od moe licno iskustvo
    I jas sum kompetentna da zboram
    Imas prematurno bebe
    da/ne e odgovorot
    I koj horor jas go pominav

11. Mama Bear

Mama Bear Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    12
    A za Tanja so praese za site deca se
    I za Paskalov so bil misir so nieden covek ne vratil i nikad ne naplatil

Zasrami se

12. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.897
    Допаѓања:
    9.866
    Првиов пост не ти го разбирам баш, па ќе ти реплицирам на вториов.

Јас да се засрамам немам за што зашто тоа е реалноста. Немој да почнам да ги тагнувам тука сите членки што се изгореле од Паскалов.
    Не вратил никој, ок, можда ама затоа го "изјурил" од ординација за 1 минута со "ништо не му е". Како мисир е да, зашто кога влагаш кај него, претпоставката му е дека си неписмена мамичка што ради шетање го носи детето кај него, не од реална потреба и гледа како да те откачи побрзо. Следствено на оваа негова претпоставка е мојот заклучок дека бира со кој збори и за кого се ангажира.
    После 10 год во областа и контакт со огромен бр на доктори, точно знам кој како се однесува и на кој му се паричките побитни. А ти, слободно можеш да си ги фалиш од лично искуство и да не ми реплицираш на мене кога апсолутно нема потреба.

13. Mama Bear

Mama Bear Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    12
    Nikogas povekje nema veruvaj
    Na vakvo vulgarno nivo so ime i prezime da omaluvazuvas lugje kriejki se pod psevdonim
    Ne ni sakam da repliciram
    Bidi dobra

14. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.967
    Допаѓања:
    9.277
    Kako ne vratil? Eve mene na sekoj pregled ne vrakase so nisto ne mu e, a ustvari mu e. Kaj nego dzabe odev na pregled zosto i pred da vlezam znaev deka ke kaze nisto ne mu e. Voopsto ne ni stanuvase da go pregleda samo od stolceto sednat grlo ke videse i nabrzina ke go slusnese i ke recese nisto ne e i ceka da si otides. Ednas duri i on si izleze od ordinacija dur go oblakav maloto i ni ja tresna vratata pred nos. Da ne pocnam so mal milion pogresni dijagnozi... Uzas. Sreka sto si otidov od tamu ke se vrtevme vo krug uste.
    Inaku i kazuvas na Tea deka celo vreme zborela kaj raboti (sto e tocno) ama i ti celo vreme zboris deka imas prematurno bebe i deka radi toa site lekari gi znaes. Ok ne vikam deka ne e taka, moze e. Ama eve jas nemam ama imam deca sto konstantno se bolni i site lekari gi znam. Pa za ovoj mozam samo da se cudam zosto e tolku izvikan a iskreno vrska si nema. Nit so odnesuvanje kako covek pred se nit kako lekar da ti dade dijagnoza i da te izleci.

На rikimiki и Tea SK им се допаѓа ова.
  15. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.954
    Допаѓања:
    13.665
    Cekaj malku. Vo druga tema ti pisuvase deka e Paskalov strucen, a tuka drug muabet. Strucen e ili ne sega?

На Sofi.ja му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.967
    Допаѓања:
    9.277
    Epa odi na pregled i ke doznaes :rofl:

17. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.954
    Допаѓања:
    13.665
    Pa ti go falese pred nekoj den. Nemoj da vrtis sega na drugo. Mene bi mi bilo sram da pisuvam razlicno.

18. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.967
    Допаѓања:
    9.277
    Pa ete citas deka minister za zdravstvo cekal red kaj nego, sigurno ima zosto. Ti rekov odi pa ke vidis? Ah zaboraviv izvini, moze ti e daleku od seloto :^)

19. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.954
    Допаѓања:
    13.665
    Abe jas i da sum od selo ne se sramam, no ti sto ne znaes sto pisuvas, bogami imas problem sto treba da go sledi strucno lice.

На Sofi.ja и Liza38 им се допаѓа ова.
  20. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.897
    Допаѓања:
    9.866
    Не знам за Сикрет ама според мене не е проблемот дека Паскалов не е стручен.
    Проблемот е што со сите се однесува како да си неписмен и како да си глупава мамичка. Не те удостојува со одговор и за се нешто вика ништо не е.
    А дека министер за здравство чекал на ред, важи нема проблем, тие на граница не чекаат, кај Паскалов ќе чекале....седи бе.

На lia22, H.VAGA, Sofi.ja и 2 други им се допаѓа ова.