Па ваљда ќе не известат, не знам. Не сме биле одамна, се мислам деновиве да отидам за да проверам за вакцина.
Вие ко ние пред 8г. Гоца викаше Ќе и кажам на сметководителката да ве стави на платен список. Ред воспоставуваше детево, ги викаше тие од надвор, шо дека имаше температура и сме отишле за отежнато дишење, он беше колега со Гоца. До ден денес го вика Инспектори, пошто и отвараше на Гоца фиоки.
Пројдовме и тоа, со малото, тој ништо да не пропушти. Додуша и големиот беше ист. Само среќа голема стомачни не ги фаќаат. Сандра вика дека деца со јак имунитет не фаќале стомачни, викам Сандра моиве јак имунитет? Вика ти озбилно плачеш за ќутек, ај бегај таму супер ти се децата, нормални детски болештини.
Zdravo majki chitam razlichni mislenja za dr. Filev, a bash sakav kaj nego da odam deka najblisku, a i mi go preporachaa za predvreme rodeni. Jas do krajot na nedelava ke se porodam carski 34ta nedela, pa vekje moram da odlucham kade. Dali ima nekoj po taze iskustvo da spodeli neshto za doktorot?
Јас си заминав од кај него. На почетокот и беше по ок, како доктор и не е толку лош, ама некако како веќе да не е заинтересиран за пациенти. Повеќе си мисли за приватните обврски отколку што е присутен кога си на преглед. А па околината негова...подобро да не коментирам.
Si zaminavme od kaj dr.Filev , ne bese zainteresiran za deteto, go pregleduva vo hodnik ako e bolno,za zdravi deca bilo vnatre. Za sekoe razboluvanje ni davase sprej za nos i inhalacii i do Petok,za vikend zavrsuvavme vo Kozle. Ne go preporacuvam.
Здраво, може ли да ми препорачате добар педијатар што работи со бебиња во поликлиника Јане Сандански или блиска околина (нас. Аеродром)? Многу ви благодарам ❤️
Моето бебе е предвремено родено 26та недела.До сега 2 пати бев кај док на преглед ок е го прегледува детално.Ми се допаѓа кога ќе закажам им кажувам дека е предвремено роден и да ми закажат кога нема гужва и еве два пати бев до сега немаше други деца.За сега за мене е ок за понатака ќе видиме.