Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    173
    Златна е докторката, ми беше на породување и продолжив кај неа уште неколку контроли, влегов во темава да видам мислења за да му одберам матичен ама мислам од никого нема да сум задоволна како од нејзе :D Исто и Фидановски и Алулоска (или Алуловска, не сум сигурна) се супер во Систина

2. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    365
    Мене Фидановски ми беше на пораѓај, ама некако ладен ми делуваше и на визита кога доаѓаше и одма уште првиот преглед кај Радица отидовме. Ни се има погодено Симонида и она многу ми се свиѓаше, и од неа слушам задоволни па еве ти предлог ако се одлучиш и да смениш во иднина :)

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.340
    Допаѓања:
    10.615
    Луѓенца да не знае некој што се случува со др. Живковиќ од Ремедика? Достапна е на вибер, збор нема, ама околу 2 месеци е на боледување и немаат информација кога ќе се врати. Ние за месечни контроли кај неа одиме, сега на 6м ќе ја носам кај Марина како нејзина замена ама сепак Јадранка ми е при срце, ич не ми се напушта, ама еве и за јули нема распоред за неа.
    Добра ли е жената? Глупо ми е да ја прашам.

4. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    173
    Леле мене па Симонида некако не ми се допадна, некако ладна и директна ми беше, со некоја машка енергија, ама може дека бебето на интензивна а мене хормоните во хаос :D скоро сите имав прилика да дојдат на визита па имав избор :D

5. Dee*Tee

Dee*Tee Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2020
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    776
    Бев во четвртокот кај Др Марина, ја слушнав сестрата кажуваше на една мајка дека веќе се вратила од боледување докторката. Јави си се прашај повторно. :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.