Златна е докторката, ми беше на породување и продолжив кај неа уште неколку контроли, влегов во темава да видам мислења за да му одберам матичен ама мислам од никого нема да сум задоволна како од нејзе Исто и Фидановски и Алулоска (или Алуловска, не сум сигурна) се супер во Систина
Мене Фидановски ми беше на пораѓај, ама некако ладен ми делуваше и на визита кога доаѓаше и одма уште првиот преглед кај Радица отидовме. Ни се има погодено Симонида и она многу ми се свиѓаше, и од неа слушам задоволни па еве ти предлог ако се одлучиш и да смениш во иднина
Луѓенца да не знае некој што се случува со др. Живковиќ од Ремедика? Достапна е на вибер, збор нема, ама околу 2 месеци е на боледување и немаат информација кога ќе се врати. Ние за месечни контроли кај неа одиме, сега на 6м ќе ја носам кај Марина како нејзина замена ама сепак Јадранка ми е при срце, ич не ми се напушта, ама еве и за јули нема распоред за неа. Добра ли е жената? Глупо ми е да ја прашам.
Леле мене па Симонида некако не ми се допадна, некако ладна и директна ми беше, со некоја машка енергија, ама може дека бебето на интензивна а мене хормоните во хаос скоро сите имав прилика да дојдат на визита па имав избор
Бев во четвртокот кај Др Марина, ја слушнав сестрата кажуваше на една мајка дека веќе се вратила од боледување докторката. Јави си се прашај повторно.