уште ви е матична? мене не ми се бендисува баш. ама изгледа сите матични се исти. еднаш го носев само и сеуште тераме ремедика. она изгледа само за упати ако требаат ќе се најде.
Seuste. Kje bide i na malata. Sum pisala povekje pati, za mene doktor e Sajkovski. Uste ednas mi se potvrdi za ovie 3 pregledi, ama ne mozam samo za merenje da davam 2000. Po potreba kje si gi nosam kaj nego a za merenje ili nekoi polabavi raboti kaj nea. Sto konkretno ne te bendisa?
Мене не ми ги наплаќаат сите прегледи. А дека 2000 е многу, многу е. Тој преглед и преглед од ортопед иста цена.
не ти дава попуст? јас се кај него го носев малиот првата година , сега не ама ако имам нешто посериозно дефинитивно правец кај него.
Мене 1100 последен пат. не сум по родена таму. некогаш и не ни наплаќаше ама преку 20 пати имам отидено. Може ради тоа.
Epa ne znam togas sto e fintata. Za maliot bevme do 3m redovni i posle uste da receme 5 pati po potreba epten. A sega za malava 3 pati ama tie ni bea gratis
претпоставувам ради тоа што некогаш и два пати во месец го носев а со сигурност секој месец одевме. инаку исхраната на малиот он му ја правеше, по негов совет. презадоволна сум.
Iskreno jas mu se voshituvam, tolku e nacitan, sledi se sto se slucuva. Na sekoe prasanje mi odgovara opsirno potkrepeno so fakti, istrazuvanja i sl. Sekoja cest
некогаш 2000 некогаш 1800 некогаш ич па пак 2000 а последен пат 1100. чекај вие уште немате одено колку нас
На малото пример крвната слика вироза она вика вакцинирај. Затворена ми личи , се сам да прашаш. Навикната сум во ремедика ни а да не прашам што се вика, се ми е кажано и напишано. Многу плаќате во систина. Ремедика е 1000. Мене 800 ми ги наплаќаат месечните а колку пати па и ништо не сум платила.
Уште ја носиш секоја недела?? Јас така само првиот месец @wannaBeMomma @eli25 која е таа матична?? Ремедика било багатела за Систина, не се нормални вториве со цените Нас за инхалација ни наплатија 600 и нешто денари со солена вода Јас на крај послушав совет на @alisijad и избравме матична да ни биде Драгана - Ложанковски. Паркинг да најдеш е лотарија, ама докторката е баш докторка, неколку пати го носам бебе секогаш е темелна, грижлива, полна со совети и многу битно чиста 2.000 и мене ми се многу за мерење да давам, за конкретен проблем и тродупло би дала ама за колку грамажа ставил да ми кажат не давам!