1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.170
    Допаѓања:
    22.472
    Во поликлиниката, на крај е ординацијата.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.405
    Допаѓања:
    3.003
    Се мислам дали тука во Ѓорче да ја упишам или да ја ставам кај Емел во центар. Овде ми е блиску во Ѓорче, ние сме во Влае ама не знам како е докторкава со гужва и комуникација достапност/ итност / дали е активна ако ми треба на тел или вибер за некои кратки консултации итн.
    Исто дали има многу пациенти и се чека како изгледа ординацијата пошто е во старава поликлиника :( не сум влегла немам поима.

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.170
    Допаѓања:
    22.472
    На вибер и телефон е достапна за се и било кое време.
    Здрави бебиња и деца, закажува прегледи пред и при крај на работно време, нели да не ги меша со болни.
    Има две соби, една за болни , една за здрави бебиња. ( ако на ова мислеше како изгледа ординацијата и дали ти е битно да е модерно средена).

4. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.405
    Допаѓања:
    3.003
    Супер звучи, мислев на хигиена бидејќи е стар објект и дали има гужви /мн пациенти… колку е како доктор упатена за новороденчиња пошто забележав од муабети на другарки дека некои педијатри се баш насочени за поголемки деца

5. desperate15

desperate15 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2014
    Пораки:
    648
    Допаѓања:
    1.186
    Исто..после 7 години се отпишавме од кај Драгана мислам најмногу ради неа, не креваше на тел, се правеше не знае резз да види на мој термин, влагаш здраво викаш она ќути, ужасна е. Башка гужвата, хаосот таму, еден ходник полно болни деца ни прозор отворено ни ништо, одиш за едно ќе закачиш друго.

На Калатеа и Baby warrior им се допаѓа ова.
  6. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.170
    Допаѓања:
    22.472
    Чисто е, постојано се проветрува и во двете простории. Закажи термини со доволен простор да не чекаш. Ми се случило и денес за вечер да и се јавам за редовна контрола, ќе ми најде простор за преглед. Кога и течеше носето, сама ми кажа кој период да ја носам, за да не се меша со болни деца. Инсистираше секој ден да ја слуша, за да прати да не спушти надоле.
    Од почеток кај неа, дури и мене градите ми ги проверуваше за млеко. Насоки за грчеви, за храна телефонски може 40 минути зборевме, се ми објснуваше детално. За папочето исто пратеше постојано како се чисти. Совети за се дава. Дури и најглупави прашања сум и поставувала и ми одговарала.

На Spidy и Baby warrior им се допаѓа ова.
  7. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.722
    Допаѓања:
    3.657
    Ѓорче Бејби се Александра, она е семејна ама од како знам јас работи со деца, Надвор кај зегин Радица и позади Зотовска. Зотовска нема втора смена сама е треба да и ја бараш замената или да идеш во дежурна. Радица има некоја млада Докторка сега, ама ми рекоа дека кога и да одиш чекаат по 10-20 луѓе. Нема оделено здрави и болни деца.

Јас во Ремедика идев исто тука во просторот ги мери деца болни и после менува само хартија и моето го мери... Кај Филев исто е надвор седевме последно внатре имаше три дечиња по 1-2 годинки со брисеви едно друго и не ми се влегуваше со Моево чипичанче.
    Тоа е... нема нигде нешто посебно само да се моли човек да не фати. Сестрами е кај Емел, има два дела ама надвор чекаш ходникот е 1.5м широк и стар објект е она внатре дојде во тој дел го реновираше Др Којиќ пред неа и ок е. Само со тие гужви, зетов иде зема бројче па за сат два идат на преглед.

8. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.405
    Допаѓања:
    3.003
    фала Биби баш ваков фидбек ми требаше … некогаш е можда подобро кај локален доктор отколку кај овие попознативе низ Скопје кај што се чека по ходници ;( го чекам изводот да и искочи на малава и ќе ѕвонам да ја упишам мислам дека ќе пробаме кај нејзе, на почетоков секако ги користам трите прегледи во систина

На Bum му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.170
    Допаѓања:
    22.472
    Пробај, ако не ти одговара нешто, секогаш можеш да смениш.
    Ама мислам дека ќе се вклопите.
    Јас за вака локален избрав, по консултации со неколку мајки, а и другарка докторка што ме насочи.

10. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.397
    Допаѓања:
    18.639
    Д-р Ѕвезда кога се враќа од одмор?

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sani99