Форумџика на годината

Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. anchygirl

anchygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Dr. Filev, Reonika ili drug dobar pedijatar? Dragana Emel ne prima novi pacienti.

2. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    704
    Мене општата матична ми рече дека најдобро е бебата да си има педијатар (во четврток ќе се породам со царски)...
    Исто така сакам да ве замолам препораки за добар педијатар во околината на Битола, Демир Хисар и Прилеп...

3. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    935
    Допаѓања:
    3.893
    Мојава ја однесов кај Д-р. Филев, задоволна сум како објаснува и ќе продолжиме кај него.

4. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    626
    добар педијатар скопје?

5. Gossipgirl31

Gossipgirl31 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    50
    Zavisi za kakva problematika.
    Jas do sega sum zadovolna Zhivkovikj Remedika mnogu empaticna e, Marina Pop Lazarova ja falat kako dobar dijagnosticar, Livrinska isto sekogash dostapna vo poliklinika Gjorce e ona

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    626
    Матичен педијатар за новороденче

7. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.398
    Допаѓања:
    25.920
    Од овие што ти ги пишала членката, мојата е кај Ливринска и сум баш задоволна.

На TammiB5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.502
    Допаѓања:
    5.181
    Кај др.Филев има нова д-рка Сандра или јас не сум во тек?
    2,3 пати одиме до сега се ми закажуваа кај др.Филев, сега кај др.Сандра.
    Искуство некој со неа?

9. A94

A94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2020
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    1.702
    Како сте задоволни од Драгана Емел? Неколку пати го носам малото и имам впечаток дека не се многу замара. На секое што прашав одговорот беше ништо не му е. Дете повраќа, рефлукс итн, она ми вика го прејадуваш(facepalm) дури да ти е срам да бидеш загрижен, како налудничав те гледа

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. zver4etoo

zver4etoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    7
    Освен Јасна Јермилова и Слаѓана Ристовска има други педијатри во Кисела Вода? Моментално сме кај Слаѓана ама не сум баш задоволна, а за Јасна на форумов прочитав негативно мислење. Видов и Мира Атанасова, ама таа ни е подалеку за пешки.

11. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.759
    Допаѓања:
    5.798
    И јас имам такво искуство, затоа и ја сменив

На A94 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gossipgirl31

Gossipgirl31 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    50
    Добар ортопед за бебче 2м?

13. Autumn05

Autumn05 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    448
    Ние на 2 месеци бевме кај Каличанин во систина, онака ништо посебно. На 5 месеци кај Ласко Коцев, супер е докторот, се убаво ни објасни

На Gossipgirl31 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    2.344
    Допаѓања:
    4.828
    И јас имам понекогаш неубаво чувство кога одиме кај Драгана. Но, генерално, си ја знае работата и треба да и се верува. Другата докторка, Благородна е добра, остава убав впечаток. Пробај кај неа на преглед.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.641
    Допаѓања:
    5.544
    Катастрофа, незнае да збори, ни па знае нешто кога ќе ја прашаш... одговара несигурно.Тој па ако земе искусен доктор треба да го плати... од школо ги носат и сами на смена одма. Јас мн се разочарав... кај и да е ќе го сменам овде нешто поблиску.

На Mumoftwo30, EnaEnA30 и Kika235 им се допаѓа ова.
  16. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    715
    Допаѓања:
    851
    Јас баш имам добро искуство со Драгана, и двете деца кај неа ги носам, малово испадна попроблематично со интолеранција на лактоза, не качува на килажа, егзема итн итн и буквално цело време нешто ни предложува да испитаме, да смениме со исхрана, да даваме некои суплементи, стварно се труди да му помогне на детето.
    Јас секогаш ја препрашувам, не оставам да ми каже само нешто без да прашам и јас ако не ми е јасно, слободно прашувајте ја, има доста знаење и цело време се надоградува со образование, оди на семинари, прави истражувања. Можно е од што е многу гужва некогаш да делува незаинтересирано и како отсутно ама јас и верувам многу и сум презадоволна од неа.

На Mumoftwo30, Spidy и Anie93 им се допаѓа ова.
  17. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.502
    Допаѓања:
    5.181
    Да, истото го приметив, пошто бев кај неа само упат да земам, исто мислење делам, баш не знае да збори.
    Идеја за друг педијатар?

На Kika235 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    704
    Можно ли е од Babytol бебето да има грчеви? И дали има замена нешто друго...

19. EnaEnA30

EnaEnA30 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2020
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    778
    Исто и јас, 2 месеци го немам однесено таму, имаше осип под брадата од лигавење и ме прати на кожно да одам и личело на алергија. Среќа не испаничив и не го однесов во ек на вируси и грипови низ клиника. Сега закажував за преглед викам кај докторот па сестрата уште ме прашува а зошто не кај докторката - велам за да го измерам дома можам и сама, ми треба педијатар да го види. Мислам дека докторкава не е ни на специјализација зошто 0 искуство има, изгубена е скроз. Јас го носев овие 2 месеци Ремедика кај Јадранка или Христова, во меѓувреме барам друг педијатар, Филев па и блиску ми е ептен ама кога не бива не бива. Плус последно време и неговиот однос е 0. Откако е роден 2 пати му имам пишано, 2 пати без одговор и се јавив еднаш во ординација ми го дадоа и уште дрзок 70 пораки имал - велам уште пред 2 дена ви пишав и 2 дена простор ви дадов да одговорите. Катастрофа.

На Ladyme и Kika235 им се допаѓа ова.
  20. Kika235

Kika235 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    27
    Isto negativno iskustvo imame prvo so dr.Filev sekogas ne lecese so inhalacii i sprejce za nos, pa za vikend zavrsuvame vo Kozle.
    Imame negativno iskustvo i so doktorkata ne e spremna za rabota za deca, sekogas isto ni dava i si cita od tefterce sto da ni dade.
    Ako ja prasas nesto drugo dava nesigiren odgovor, a nema faksimil, na receptite stoi pecat od doktorot, iako ona ne pregledala.
    Zadovolna sum i jas od dr.Zivkovic vo.Remedika ama ne mozam da si dozvolam da odam tolku cesto.
    Baram i jas drug pedijatar.

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.