1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од lina-kalina, 22 август 2015.

1. A94

A94 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2020
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    1.702
    Не спорам за стручност, ама мислам дека има премногу пациенти и не е доволно посветена

2. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.556
    Допаѓања:
    5.397
    Последно знае сум со прематурче кога ми настина ми вика не ја носи дај и инхалации и спреј ацидосалус тој од една година се дава моево 6 месеци, а 4 месеци корегирана возраст.... И на телефон со Др Јадранка од ремедика бев ја слушна и бев сама направив приватно крвна слика после неколку дена па пак ја однесов да ја слушне не ми наплати. Реков ќе го молам сега за преглед него..

На EnaEnA30 и Kika235 им се допаѓа ова.
  3. Larea

Larea Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2020
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    860
    Дали има некој искуство со педијатар во поликлиника Семед? Во Букурешт како што знам се наоѓа

4. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.130
    Допаѓања:
    5.020
    Па не е доволно посветена, дали е нормално кога е Благородна или Ива на смена да има само 5 болни деца, а следниот ден кога е Драгана пола деца од Скопје да се болни? Имам и јас поделено мислење, неколку пати не ми се допаднал односот, ама искрено и родителите претеруваат. Не разбирам, детето ми е болно денес ама пошто Драгана не е на смена ќе чекам до утре, да беше денес на смена ќе го носев денес или за разонода одат да ја видат дали е добра. Не се однесува ова на тебе, ама го имам приметено кај многу родители и затоа кога можам ја одбегнувам, барем да може на помалецките да се посвети повеќе. За проверка на грло и гради може кој и да е на смена. За посериозни проблематики, консултација и совет, тогаш ја барам нејзе.

На Калатеа и A94 им се допаѓа ова.
  5. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.815
    Допаѓања:
    9.647
    Истово го мислам. Значи 50 пациенти у смена, а вака споредбено со Благородна и Ива, истите насоки/терапии ги дава, не знам зашто толку се напорни кај неа да идат. Али ко што сум заслушала поише хаха хихи муабети и тераат за свашта.

На Mucika му/ѝ се допаѓа ова.