Дефинитивно потврдувам и јас за радица муратовска темелна достапна фокусирана мене ми се падна и на породувањето во систина. Ни следуваа 3 прегледи кај неа бевме 4 пати ама сега не пренасочува да си најдеме педијатар не знам зошто изгледа дека се води повеќе како неонатолог. Колку е преглед кај неа доколку некој знае?
Оотидов на еден преглед за бебе не ми се свиѓаше, нити прегледа како што треба, јас и зборам она друго прај..и ја баталив. Ја прашувам нешто за ад, ми вика не знам... безвезе ми беше
Мајки искуство со педијатри во промедика, пример моника топузовска како најизвикана од таму а може и мислење и за останатите. Поздрав
Zdravo, me interesira dali imate iskustvo so pedijatar dr. Mira Atanasova shto e vo Kisela Voda na Ul. Ognjan Prica? Da napomenam se raboti za novorodenchinja ili da mi predlozite pedijatar vo okolinata na rampa-kisela voda
Здраво, дали некој може да ми препорача добар матичен педијатар за новороденче во реон на Центар, Дебар Маало па може и накај Карпош. Ви благодарам.
Дали некој го гледаше др Паскалов на 0+ телма амбуланта, да ми објасни дали е ок човекот? Непрепознатлив. Не сум го чула да збори волку, што му се деси...
Сите сме во шок очигледно. Скоро бев на преглед кај виктор, а ѓорги во другата ординација. И се' се слуша татково прашува за детот ѓорги се слуша како мрмља збор-два остало време ќути, татково има монолог од прашања.
Ја само се надевам дека ќе се оправи човекот жалосно за таков дијагностичар,таков педијатар да пропадне.
И мн друго за жал.Мислам дека е на прав пат сега но тие работи кратко траат така да ... @sarki Промедика може е ок Моника сестра ми беа кратко таму ама човече паркинг нема а нивниот е скап саат 70 ден. Сум ја носела внуката и сме чекале по два саати. Многу муабет прави и секогаш е хаос и гужва И нема добра замена девојчето што ја менува е мн млада и нема баш искуство со деца Они се префрлија кај Драгана Емел и задоволни се
Јас пред два месеци ги пишав децата таму, само еднаш се разболе малиот од тогаш и бевме на преглед, многу сум задоволна. За Магдалена зборувам, другата ја немам видено. Достапна е и на вибер, комунициравме преку еден ден околу состојбата дали се влошува или не. За мали бебиња не знам, до кај првата година ги носев во болницата кај што се породив.