Ok e.. jas sekako.ne sym od sk.. da bidam.zadovolna od pregledot oti imame 3 problemi I samo.vo.keug se vrtime.. sakam pregled kade sto.ke.mi se objasni, mnogu.sum.zbuneta
Ne treba. Jas vcera se javiv zakazav za vo sreda. Veruvaj nema da se pokaes. Nacitan e, obrazuvan, strucen i strvarno go biva covekot. Potkovan e mnogu. Se sto ke prasas na siroko ke ti objasni
Јас воопшто не сум задоволна од сегашниот педијатар,можам ли да ја сменам или мора 6 месеци да поминат??
Цена на приватен преглед во Ложанковски? Ќе прашам на тел ама спие бебе па може знае некој да ми одговори побрзо. Фалени се доста во темава па да пробаме спасот таму да го бараме.
Нас ни е Драгана Емел Маркоска матичен педијатар и не плаќаме никогаш само за брисеви и крвна слика цена иста како и во друга лабораторија некој си 50ден плус за крвнат слика.Топ е докторката секогаш достапна на вибер,фб и тел.Топло ти ја препорачувам.
Каде ги испитуваат брисевите сега во нивната лабораторија? Мене ме зезнаа на почетокот кога почнавме да одиме, брис од нос 350 ми го наплатија а го однеле на клиника каде што е бесплатно за деца до година. Парите во џеб.Во адриалаб за истите пари два бриса грло и нос беа. Од тогаш за се упат си барам.
Двата бриса од грло и нос ги плативме 350ден.и ги носат во Авицена имаме и резултат од таму на меил...