Кај драгана емел? Кога и да се јавам немало проблем, дојдете кога сакате.. Денес баш бев. Јас си закажувам одма следна контрола... А за термини нема...сега на 2 месеци одам и веќе има пополнето. Го зјапам тефтерон хахаах
Врска нема. Јас во август имсм термин. Не го сфаќам лажењево. И во право си, ако си решила да вакцинираш? Ако ти стигне покана за вакцина ќе кажеш немаш термин кај матичен?! Смешки! Мене ме излажат ли уште еднаш и ај чао!
Stvarno ne ja razbiram poentata ... zatoa i prasav vie kakvo iskustvo imate ...i zosto voopsto treba da zakazuvam kaj maticen??? Ako sakam i sekoja nedela ke idam na merenje i kontrola
Ред да има да, ама некако дали станаа многу извикани очигледно почнаа да гледаат на квантитетот, а да губат на квалитетот. Општо зборам, јас не сум кај Драгана кај Паскалов одиме ма да и таму е иста песна.
Не знам како се однесуваат толку несериозно некои др или родители ама бебе до 1 година треба секој месец да го прегледува педијатар, зашто прегледот не е само мерење туку педијатар гледа дали реагира бебето за возраста, дали комуницира, и го следи целокупниот развој
Драгана за време на прегледот си е посветена. Не било колку да се рече или 2 мин. За тоа немам збор. Ама закажувањево, па и лажењево ми е врв!
Кај матичен закажувам кога носам Здраво дете на рутинска. Тоа е за да не чека со болни туку веднаш се влегува без разлика на редот. Имаат правило до 9 часот прво закажани здрави деца
Засега, позитивно искуство. Одиме еднаш неделно на мерење, кое време сакаме. И докторката и сестрата се многу пријателски расположени.
I lekarkata e sekogas tamu ili cekate? Koe vreme mozam da otidam tamu? Ako e taka zosto togas rabotat so zakazuvanje i prikaznite deka nema mesto znam i drugi luge koi sto od pricina sto nema mesto mesto na mesec odat na mesec ipol pa vo meguvreme odat privatno ...
Таму е и докторката. Има гужва, ние најмногу чекавме првиот пат (20-30 мин), а наредните одења брзо завршувавме, дека само за мерење. На секое одење, докторката ни кажува кога да одиме за наредно мерење. Мене ми се ОК. Работат од 13-16ч. Јас си темпирам кога бебето ми е најадено за да не плаче таму ако има гужва.
Девојки, кажете добар педијатар близу Карпош 1? Читам за Драгана и во Рес хумана забораив како се викаше, како сте задоволни? Читам и за Паскалов ама он нели не прима пациенти веќе..? Фала ви Едит: кај нас била блиску и некоја Марија Христова. Има ли некој кај неа да е задоволен?
ДР. Надица ,,, работи заедно со двете ќерки. Достапни во секое време, посебен дел за здрави и болни деца, објаснуваат детално на секое мое прашање, топло ти ги препорачувам. Јас сум од Нг но веќе 7 месеци малата ја носам кај нив.