Мајки предложитеми добар педијатар било во систина било во ремедика. Живци изгубив више, детево гори од температура никој не може да му ја спушти. Бев кај Марија Христова и се разочарав тотално и од тања Јованова мислам дека се презија од систина. Читав за фиданоски во систима дека бил добар и марија во ремедика. Што мислитр?
Леле батали ја Марија Христова. Ти треба темелен педијатар таа е перална за пари. Во ремедика мислеше на Марина? Слободно појди ,добар дијагностичар е иако јас лично моето кај Живковиќ во ремедика го носам. И она е многу темелна и претпазлива. Не е како матичната"ништо,ништо"
Kakva Marija Hristova bre. Zar uste ima dozvola taa zena da raboti so deca? Bozeeee. Nosi vo Sistina majka site se dobri, posledniot pat na dezuren ni se pogodi Palcevska samo sto vlegovme rece znam sto mu e i navistina bese taka. Inaku piete li antibiotik, tolku vreme temp mora da ima zariste negde, ks, crp, leukociti kolkavi se?
Се е мирно и црп, леукоцитите малку намалени, друго се во граница. Имаше проблем со средното уво, примаше 12 дена терапија јака, и таман да одиме на контрола крена 40 тт. Му ставија инекција и плус Зиртек пие и вчера пак крена, стварно не знам што да му правам. Ушињата добри му се, бевме на контрола. @Coco31 дали имаш број од марија, ми рекоа термин има на 26, тоа е многу далеки, ми рекоа да и се јавам нејзе утре ако може да не прими, ми го дадоа бројот ама ми се изгуби во телефонот.
Марина Прашај кој ден е во амбуланта отиди кажи дека си со болно дете и ќе мора да те прегледа (само ќе почекаш)
Палчевска е супер, втор пат ја носам малава кај неа и ми се допаѓа многу. Еднаш на ургентен не прими, дежурна беше, уште тогаш ми остави добар впечаток. Сега се мислев кај кого да закажам дека Симонида е на породилно, па решив кај неа. Темелна, директна, не се раководи слепо по правила, издржани и се сите објаснувања. Ќе продолжиме кај неа Инаку, да не ја мислите Симонида, денес се породила, девојче има