Дали треба и дали ги носите по една годинка дечињата на месечни контроли,мерење и сл. Мислам ако се е во ред со детенцето?
Да не беа Гого и Виктор, не сакам да мислам што ќе се случеше со моите деца. Посебно со ќерка ми, од здраво дете прочуената Христова ја направи ужас. Одвај извлече жива глава на крај со серумско железо 2. Супер е и Кате, темелна и внимателна.
Одамна не сме таму, од 2014-та ама доволно беше таа година да не среди сите. Камо да бев со овој памет тогаш, нема да си простам.
Па не ја прашав пред да се породи а на полни 12м не го однесов ми се породи Драгана Кога ти кажа дека се враќа?
Само два месеци на породилно? Храбра мајка. Иако мене ми одговара да се врати. Другата докторка што ја менува е ок, ама Драгана си ја сакам повеќе.
Да не ти треба. Така изгледа се вика, заборавив. Па , од два прегледи е ок, не би рекла супер. Може дека сум навикната на Драгана, а таа е баш супер.
Не знам зошто рекол така, нас од 7 или 8 месеци ни рече глутен. Јас искрено ако он ми рече не давај, нема да давам има видено кака, крв, боја на кожа.... има зошто рекол. Кате 2 ило 3 пати ја прњгледала малата, супер била. Гледам дека иста процедура има како двајцата. Сите 3ца се ок. Јуле, преполна им е квотата, примаат само новороденчиња. Ама пак прашај. И предалеку ти е. Пола саат ти е со кола до таму од кај тебе.
Мислам дека воопшто ме примаат веќе,ама најубаво по тел да се праша. Нас не прими со препорака и дека сме предвреме родени (многу сакал да работи со прематурчиња,а и има мн знаење за нив)