Кажа дека не ја знаеш причината на Драгана, па како заклучи дека нејзиното е ,,алчност за пари,, а на Цка ,,мајчинство,, ?! @sofi2107 две блиски идат кај Кристина, они се презадоволни и баш ми ја фалеа. Лично искуство немам, само кај Драгана сум носела. @JuLleE не работат викенд. Со лесно, дај боже да не ви ни треба
Ако ја имаш читано Чка ќе ти е јасно . А дека докторските финансии можат да се споредат со нејзините тешко дека. И ај баталете да не го тупиме понатаму. Тоа е мое мислење и то је то.
И Чка и Драгана ги ставам во кошот ,,мајчинство,,! Јас друго те прашав ама ај да баталиме ^^бај да веј. Драгана не е професор
Едни плати докторите што зимаат незнам каде да ги трошам парите на мм Боже.... Се додека не сте сигурни за причините за што и да е не се донесуваат заклучоци од типот алчност и сл.Секој си ја знае својата работа
Ама што сакаш од мене ? ти кажав различни се тие две за мене и тоа е тоа. Што ме сталкате без везе не менувам мислење не напињајте без везе. дека била у ситуација ко Чка глава сечам дека не била. платите на сите да ви ги кажам сигурно нема. ауууу. Па што да речат тие што земаат 12 000 ако 53 не е јака!? браво за тебе. патем ти како модератор треба да речеш да се вратиме на темата. А не да кажуваш што е многу а што не.прво сите ја напаѓаа за нејзината изјава сеа сите ј бранат. лицемерие куп.
Се враќала во февруари, така ми кажаа. Инаку јас мислам дека не се враќа за пари туку ради пациентите. Сепак деца се во прашање. А она работи кај друг, така да, сигурно не зима 50 000 ден. Чка се врати заради подобра работа и плата. Исто и др ако се врати заради тоа е ок. И двете се мајки и двете знаат зошто тоа го праваат.
Јас си стојам на ставот и 100 пати пишав тука (гарант досадна сум) дека ме лажеа и иако е фина и птоступачна, не носам мое дете таму. 53к за доктор за мене е малку. Има и такви кои не заслужуваат ни 12, ама добар доктор со 53 минимална плата е ништо.
Ако е Сајковски лош, непосветен, непрофесионален и марк. Менаџер..ондак не знам кој е обратно. За Славица исто како ели, ептен е достапна.
Драгана ја знам уште пред да специјализира, тогаш работеше како општ лекар. Секогаш посветена на пациентите, достапна и на телефон, знам дека од срце си работеше, и не беше за пари алчна ко што кажа некој зашто тогаш не земаше висока плата (ја знаев и приватно тогаш, сега не сум се видела со неа со години). И не верувам дека ни сега дека е поради пари.
Па и да е за пари. Од кај па ние знаеме за што и се потребни, не дај Боже. Битно е каква е жената со децата и дали е посветена, дали е достапна кога ни треба, дали е стручна. Толку.
Не не , битно е да видиме извештај колку зема и за што троши па да процениме дали да се врати на работа. Не ми се верува што читам од жени-мајки. Небаре ние и ги плаќаме сметките дома, па да и судиме. Ама за осуда први сме. Само се надоврзав Кукла.
Јас бев кај драгана и си отидов за преглед лажат не закажуваат со месеци за обична контрола мерење која трае 5 мин. И никаква стручност не видов