Зависи од детето, кога ве испуштаат од болница треба да кажат најчесто ако е се во ред е за една недела а ако има нешто за 2-3 дена
За една недела ако е се во ред, да се види напредок на бебчето, папчето да го проверат. Ние одевме со малава почесто, примаше антибиотик, па одевме за вакцините да ги прими (дека не ги прими одма првите две), па забушаваше со килажа, првиот месец ептен често одевме. За една нед ако е се ок, а после педијатарот ке ти каже кога пак.
Ве молам препорачајте ми педијатар во околина на Аеродром-Ново Лисиче? Ми треба да најдам педијатар каде би ја носела малата по трите контроли кои следуваат од Систина. И кога да ја носам наредно после овие три контроли?
И јас барам совет за истово, или препорака за педијатар во Систина, некој од кој навистина сте задовлни.
Mozam li da go odvedam deteto kaj Dragana Emel na edna kontrola pa makar i privatno da mi naplatat, samo da go pregledaat?
Кога веќе плаќаш приватно носи го во Систина или Ремедика, далеку поискусни доктори има особено ако е за нешто посериозно.
Како лекар е добар но нема пристап некако... едвај да му ги вадиш зборовите од уста... во систина само сајковски
Искуство со Тања Јованова од Систина? Мене ми се виде ок, ама некој ако го носел детето почесто да сподели.