@azelea fala ti za odgovorot, ni trebase dr za konsultacija za rast i ni zakazaa kaj nea, pa zatoa se rasprasuvav. Veke zavrsivme so pregledot kaj nea i sme zadovolni, kako sto spomna i ti odlicen vpecatok ni ostavi temelna, objasni detalno i so dobar pristap i strucnost.
Здраво мамички, јас сум тазе мајка од пред 5 дена па сакав да ве прашам да не знаете некој педијатар во кисела вода? Ми треба матичен, фала ви однапред
Имаше порано една докторка Јасна Јермилова, побарај сега кај има ординација . Порано беше кај Пелагонија. Не беше нешто посебно wow, не беше како Гого ама беше Ок.
Не би рекла прекрасен педијатар,почна ептен да забушава. Пред некој ден само што не ме истепаше дека детето за 10 дена се поправило 700 грама,друго за дохрана вика давај по малку од 5 месец нит начинот како,да ми објасни туку за 5 мин ме откачува. Ова се се случи откако и кажав дека не сим била кај ортопедот што она ми го предложи.
Мене ми има оставено убав впечаток, затоа и ја препорачав жалам што не го делиме истото мислење видете кај др Којиќ
Бебе до 1 година на 2-3 месеци, бебе над година на секои 6 месеци. Мислам дека после 3 години веќе само по потреба.
Уште не сум породена. Сакам кај Паскалов, кај било кој во нивната ординација, не знам дали примаат новороденчиња. Кога да се носи прв пат, кога да се јавам да прашам? Таму ми е блиску многу и од околина имам многу позитивни критики слушано.
Прва контрола на 2 месеци. Втора на 6 месеци и после тоа ни кажа 4-5 месеци откако ќе прооди стабилно.
Да не знае некој кај примаат посебно здрави новороденчиња? Бев денес кај нашата за упат, тоа катастрофа внатре. Од најмало до најстаро болно.
Мислам дека паскалов има и мојата матична има (Славица,Пзу пантелејмон) само не прима Да видиш и Ложанковски една другарка сеа го пиша сигурно примаат пациенти, меѓутоа дали се поделени ?
Ние сме кај Ложанковски. Примаат пациенти. Посебна им е ординацијата ( во друга зграда ) за здрави бебе/дете. Јави им се закажи и нагласи дека се работи за здраво новороденче.
Секогаш на закажан термин на време влегуваме. Ова за кај здравите дечиња зборам. А, во јануари кога синко ми беше болен тие 2-3 пати кога се јавував и ако речеше Кристина дојди пр. во 18ч и во толку влагавме ( за кај болните дечиња ). Не сум имала до сега искуство кај нив со чекање.