Проблем е да ти закажат!!! Лани во мај со 5 месечно бебе се јавувам да закажам редовна контрола за здраво бебе бидејќи кога бев на претходната контрола ми закажаа за месец ипол и не и беше тука тефтерот на драгана и ми вика јави се ќе закажеме. Се јавувам кај сестрата ми вика тефтерот е кај драгана се јавувам кај драгана вика не кај седтрата е и на крај сестрата ми вика до септември не закажуваме за здрави деца, викам зошто, па лето е не работиме со здрави деца. Си отидов си земав картон и толку беше. За мое дете за мои пари бидејќи месечно од секој пациент земаат пари затоа и имаат толку пациенти ќе играат мајтап со мене. Не знам која е поентата зазакажување кај матичен, одииш кога имаш потреба
Дали може некој да ме посоветува, кој може да прочита резултати од аминокиселини во серум и урина кај дете...
Здраво Што мислите за Др Антони Христовски од Систина, тој беше на породувањето па ми закажаа кај него, а втора контрола сум кај Др. Палчевска од Систина, за неа има некој искуство
Јас пак Хаџи Манчева не ја мењам, двете деца ми се кај неа. Со првото имав мака на почетокот околу доењето и килажата, ми помогна многу и ни еднаш не ми рече Ад. И за второто инсистираше само на доење. додека Спасова која сега е веќе во пензија ми имаше пишано на картон и АД да давам. Инаку Хаџи Манчева ми била достапна во секое време, и за време на летни одмори, и од дома по работа. Секој со своето искуство
Сите се достапни во приватните И мене Живковиќ сеа од одмор ми пишува. Инаку Спасова во пензија е? Баш се израдував.
Има договор со фзо Она и е замена за матичната наша и отидов за боледување Јави се на телефон и прашај најубаво Др кармен Цекиќ
Ние одиме кај др Христовски веќе цела година. Малку е чуден, ама се што ни кажал до сега е на место, и плус секогаш има време и трпение на сите прашања да ни одговори. Мене ми се допаѓа и тоа што многу внимава да не го вознемири бебето, дури и беба со радост оди кај него
Здраво мајки, дали некоја знае која е цената на преглед кај педијатар во Систина, и препорака на доктор? Прв пат на контрола ќе бидеме..