Еве ти линк.Во МВР амбуланта.Прекрасна е,ние сме тамо.Сега се на одмор https://www.facebook.com/doktorkojik/
@Martka ние одиме кај др. Виолета во Воена болница. Презадоволна сум. Прво седнува и разговара со родителите, па го прегледува бебето. Детална е и посветена. Сестрата исто така е многу фина. Од срце ја препорачувам.
Дали некој бил скоро кај др. Драгана Ложанковски, дали сеуште се закажува за преглед на здраво дете, има некои промени или се е исто? Не сме биле повеќе од година дена па затоа прашувам.
Искрено појма немам дали имало предходно, ние од Јуни одиме. Двајца се, Виолета и Илија и супер се и двајцата.
@kukla21 @emkaemka @pile30 @sofi2107 на вас ми текна дека ви е матична Драгана цел ден вртам никој не ми крева, да не има промени во смени, начин на работа било што ако сте биле скоро
Последно крај на јуни бевме, исти беа смените.. Пиши и ако не на Драгана на Вибер, па ќе ве протне некој ден
Ако збориш за ординација Ложанковски, само една смена работат. Понеделник, среда и петок се прва, вторник и четврток втора. Мислам дека ќе се така до крај на август.
До 01.09 ќе се само една смена. Драгана до вчера беше на одмор. Зградата ( ордининацијата ) каде им е за здрави деца моментално не е во функција - кречат. Така да сите се сега во зградата каде е и гинекологијата. Јави и се на Драгана или на Кристина ( ако немаш бр. ќе ти дадам ) па консултирај се со една од нив за што и да е во прашање.
Не срц. Со картончето од болница и книшка ако имате си одиш таму и си кажуваш дека сакаш да ти е матична. Само најубаво прво јави се прашај дали примаат нови. Докторкава е на одмор, се враќа на 1ви
Значи мешано се сега здрави и болни, преглед сакам да закажам сигурно за месец дена ќе ми закажат ќе се средат до тогаш белки ќе вртам на сестра Јасна утре пак ..