Тoa гo кaжувaaт мaјки кoи идaт тaму. Акo си член нa сoбa зa трудници мaјки и децa нa фб прoчепкaј види, бaш пред некoе време пишувaa зa oвa.
Обемот треба да се мери месечно за да се прати развојот на мозокот, си има шросек во кои месеци колку треба па секое драстично отстапување да се забележи на време
@kikin што направи за педијатар, за кој се одлучи? И јас сум во иста општина па да си имам во предвид.
Сајковски, Палчевска, Симонида, Фидановски. Сите го форсираат Сајковски, ама и другиве се одлични педијатри.
Bebceto e eden mesec pa sakam da go odnesam kaj dobar pedijatar kako eden sistematski pregled da se napravi
Јас бев мн задоволна од неа.До годината се таму ја носев.Пријатна е и темелна,зборува,одговара на се што ке прашаш.
Sajkovski definitivno!!!! So simonida imav mnogu loso iskustvo na izleguvanje od bolnica a i prijatelka isto. Mnogu nadmeno i nekoktno odnesuvanje.
simonida spasevska sistina na mojot poragajot prisustvuvase a potoa i sin mi go nosevme kaj nea nekoe vreme. temelna, zborliva ne e od onie da im vleces zborovi so klesti, objasnuva se, i epten pozitivna osoba
Midlam Aleksandra zaminala od kaj nego od Eli ne sum zadovolna ,jas dve god deteto go nosev tamu i go smwnav ama pa i ovas Ljubica ocajna e neznam sega ke treba i za bebeto maticen i barem i za pogolemoto istiot ke go piseam,a inaku ne znaev Olgica deka ne e tuka
@irenadaniel и Александра е во Плодност сега. А Олгица е во Систина, слушнав дека отвориле педијатарски оддел тука. Ако одбериш некој кажувај, и ние да промениме.
@kristina.k jas verovatno kaj taa Dzekovski ke se prefrlam eve sestrami dve deca godini kaj nejze gi nosi pa ako ne mi odgovara i taa ke ja smenam ,pa kaj Ljubica koga da otidam samp zinat dava bez krvna alika onaka od rakav