Да, знам. Постојано го следам на нула м+ и стварно дава најдобри совети и многу добри информации за се и сешто. Незнам зошто така на прегледот не ни обрна внимание. Може и моменот не сме го погодиле. Ама веќе коа патувам сп бебе до Скопје и плаќам приватно сакам моментот секогаш да е погоден
Др. Славица во поликлиника Ѓорче. Јас сум делумно задоволна, достапна е секогаш и за се што сум прашала ми одговарала убаво, конкретни одговори. За разлика од Систина кај Сајковски, 2 минути дали го прегледа и стана замина. Послр тоа сестра го мереше и тоа беше се. Од цел преглед од 2 минути разбрав дека Ла рош е врвна козметика за деца, а не дали детето е добро и црпто му е добро и сл прашања што поставив. Оваа секој преглед детално го прегледува, 30 до 40 минути сме внатре. Минатиот пат само ме изнервира што ме убедуваше да почнам од 4 месеци со дохрана, ама тоа е секој педијатар различно кажува. Такво е нашето искуство
Радица Муратовска. Матичен педијатар на бебушка. Новопечена мајка сум. Посветена, без брзање на прегледи, одлични совети за развој на бебушка. Ја однесовме кај Станка еднаш и никад више. Шалабајзерски преглед. Бебето напредно во развој, ми рече на диета да сум ја ставела. А оно душиче еден месец старо.
Знае ли некој дали др Слаѓана Ристовска прима нови пациенти? Ептен ми е блиску до дома, а бебе треба кај и да е да се роди, па да не ја влечкам по ладново надалеку