Кај мене нема стигнато смс. Прв пат овде читам дека Драгана оди на друго место, а во средата бевме на редовна контрола. Зошто не ни кажа? Можеше барем да најави.
Ќе ви стигне, на золва ми и стигна вчера сабајле, нас во 22:00 така да сигурно ќе ви стигне. И не кажала ради рекла казала муабети и дезинформации.
Колку што сфатив, од ординацијата праќаат пораки за да одиме да си земеме картони. И мене не ми стасало сеуште.
Сакав кај Којиќ да запишам педијатар на бебе ама сега се мислам многу после коментарите што ги прочитав. Некој искуство со доктор Весна од ординација Капиштец?
извини што ти се убацувам вака. за којиќ имав мн друго мислење но после тоа мене што ми го направи и да сака да ме прими кај неа, веќе не би, не знам што би да очекувам понатака од добар доктор со такво размислување... така да ти најубаво си знаеш. јас кажувам и пишував погоре за мојата ситуација.
А каде точно во Идадија е ординацијата (кој кат) и како ќе оди закажувањето за здрави деца да не знаеш?
Во детскиот дел од лева страна е за вакцини а од десна страна е за кај Драгана. Сестра Јасна е на приемен пулт застаклен. Не можеш да утнеш Во сабота ќе работат со здрави деца од 9-14 h. Вторник и четврток ќе бидат втора смена, а останатите денови прва смена.
Беше кај нив веќе? Пишував претходно дека мислам дека автоматски се префрлаат децата кај што е Драгана, ама да прашам за сигурно. Дали ми треба одјава од Ложанковски, или само картонот да си го земам и однесам во Идадија?
Сами треба да си ги подигнеме и да ги однесеме кај Драгана (доколку сакаме таа да ни е матичен. А сакаме )
Утре ќе одам да си ги земам картоните од Ложанковски и да ги однесам кај Драгана. Ги давале од 8-20h. Еве број за закажување 075260908 кај Др. Драгана
Мислев на плавиот образец што се потпишува за упис кај матичен, исто такво се пополнува и за одјава. Ама проверив на Мое Осигурување, уште стои матичен дека е Драгана. Значи само картонот да го однесам. Фала на бројчето, утре ќе си закажам.
во ложанковски не ми креваат на тел. а малиот не е добар па сакав да го носам да го видат. да одам прво картон да земам од таму па во идадија или? не знам како е најпаметно пошто нови пациенти сме не сме имале ни еден преглед до сега. или ако има некој контакт тел да ми пише да звонам. фала
Чим не сте имале преглед во Ложанковски однеси го во Идадија. Еве ти број, јави се 075260908. Поздрав и брзо да поминува