@kristina.k @irenadaniel I jas sum za pisenje pedijatar. Od nikoj ne sum zadovolna. Poslednite pati vo Plodnost se ubiv od cekanje. Mesano vo cekalna bolni I zdravi, a IMA baska hodnici. Edno dete so laringit kasla, bufta vo moeto,a nie otideni na prva kontrola na "zdravo",neli sakaat posle ispis od bolnica uste ednas da go vidat bebeto. Za Vangel znam.cela BT skoro odi I generalno se zadovolni. ovie vo uredot ne gi znam, osven od zdravo, ama tie ne mozi da se pisat maticni. A vremeto si vrvi bebevo 2 meseci ima uste Maticen nemame. 80% kaj vangel ke odam. A I sto ke se mislime tolku sekako vo bitola zdravstvoto e krs, osven nesto od nesto poarno so e Plodnost, aka samo ginekologija, od pedijatriskiot oddel kazav, ne sum naj naj....
Ne samo pedijatriskiit del i gonekologija malku imaat potfrleno so uslugata za zal,i mene toa minpadna vo oci jas sega lezev na spratot kaj pedijatrija i koga imas poseta do tene cekaat i so laringit i so se ,inaku kaj Vangwl ne se vrajkam e sega ke vidam ako najdam nesto podobro ke vi pisam
Jas vo posledno slusam mnogu nezadovolni od kaj Vangel. Imam drugarki decata sto gi nosat tamu I ne se bas zadovolni. Jas kaj Biljana Mishikj vo uredot sum, do dusa samo ednas sum bila, daj boze da ne mi treba pak, ama od toj ednas sum zadovolna. Ako ima podobar za maticen bi smenila, ama tesko.
Еднаш прашував ама не добив одговор па викам ај пак да си прашам препорака за педијатар накај Аеродром?
Кога и' го прочитав името, се наежив. Ние сме на мисла дали да ја тужиме. Пиши ми во пп, ќе ти објаснам подетално. Не сакам тука да пишувам, баш затоа што уште не сме се решиле дали ќе тужиме или не. Среќа моја детето ми се подоправа...
Nedobi odgovot zosto takov nema tuka. I jas baram ama nisto. Sega za sega uste sme kaj edna nesposobna vo jane sandanski
Во Аеродром ми ја фалеа Маја кај ординација Смоковски, денеска се јавив да прашам дали е педијатар ми рекоа дека не е, семеен доктор била, ми викаат нема врска тоа битно е искуството... И ние сме во потрага, ств не знам кај да го носам малиов
ako e taa istata ,taa e postara od baba mi uste brat mi na vremeto koga go nosevme kaj nea bese premnogu stara, a brat mi sega ima 16 godini, zenava ima 80 godini ko od sala.
И јас, и од Виктор посебно. Од аеродром сум ама сакав Паскалов да е матичен па не ни барав тука у близина
Незаменливи се, денес сменет е прва прва смена за детево специјално...едно време гужвите ме нервираа, ама се знае ако е нешто итно преку цела гужва ке те пикнат..
И ние од Аеродром кај ПаскаловОд скоро.Ја сменив претходната матична од икс причини. Два пати бевме до сега,и кај Ѓорѓи и кај Виктор. Имам впечаток дека Паскалов е позатворен,навидум ладен да не речам чуден тип.Ме предупредија дека е таков.Ама ептен излезе еден збор три алтана Виктор поинаков пристап,да речам потополпоубав впечаток ми остави. Грешам или ?! П.С.Чисто инфо ме интересира...не спорам за стручноста и слично.
Не сме биле таму никогаш,освен еднаш на дежурен кај дедо Љупчо и никад више Кај Старковска во Идадија. Жената е пред пензија,фалена,призната,триста препораки...но на два пати ни даде антибиотик истресен од ракав,на воспалено уво рече оти заби биле во прашање,два пати ми згреши документација околу боледување и реков доста е.