и јас тоа го помислив зошто кога влеговме го погледна малово рече машала не личи на 1.5 месец и толку беше а, и ние дека првпат родители сме очекувавме малце повеќе да ни објасни некои работи..следен пат ќе знаеме каде да го однесеме
А дали знаете кој педијатар е во Промедика и дали е добар? Најблизу ми е и јас планирам за мене таму матичен да барам.
Ве молам за добар педијатар во Карпош.Многу лошо искуство во моментот имаме од Рес хумана и сакам да ги префрлам децата од таму.Ми дале боледување за дете со невалидна замена(др.Олгица беше мат.педиј.)и парично оштетени и деца со хронични заболувања оставени 2 месеца брз матичен а ни кажаа дека ќе ги пррфрлат кај општиот лекар.Хаос невиден...Извинете што општам ама многу сум вознемирена од целиот однос таму
Еве сега читам.Ние сме кај него од завчера.До сега одев во систина и од таму имав препорака за капки витамини чаеви за дете.Докторов све ми прекина Па си викам дај бре да прашам дали е ок Ама како што гледам он не оптоварува бебе со мн.суплименти.
Не можам да судам дали и што е во ред во твојов случај. Нам ни е матичен од кога син ми имаше негде 1,5 год. Досега, еве веќе полни 4 год имам само пофални зборови. Е, сега, малку можеби на прва ќе ти биде чуден, малку збори, шкрт е на зборење, но, ако го прашав нешто и ќе ти промумла збор два П.С. Син ми едно две се раскашлуваше, и тоа без прекин. Претходно кај што го носев, одма ајде сирупи вакви такви, капки, па и антибиотици без кс и слично. Залудно беше. Се дури не реков да пресечам и да менувам педијатар. Прво идење кај Гого. Детево кашла, се дави. Гого го гледа/слуша и мртов ладен вика ништо не му е Инхалирај, ќе му пројде. Така и бидна. За кратко време стекнав голема доверба во него. Ми се докажа како врвен дијагностичар. Достапен во секое време, и ноќе и за празници и на плажа кога е... И за Виктор имам пофални зборови. Тој па ко ќе почне да збори, не прекинува И да, и двајцата не се присталици на суплементи.
Toj e marketin menadzer.2016 nudese hole kasi,kapki vakvi takvi.2000 denari za merenje i preporaka za vestacki mleka .Ova zboram za zdravo dete.Koga imase maliot problem so crniot drob,beter.Me matkase 3 meseci,rezultatite gi pratil kaj prijatwl vo amerika zaedno ke gi gledale.Lazgo,prevara dr.Za na emisii na tv go biva da objasni i da se reklamira,moze e strucen,ama vo praksa e prodavac.
значи исто, Холе каши и млеко, а Др. Лео капки..фала ти..негово си е како сака нела работи само јас ќе знам друг пат да не го носам таму малиот
Предлог за педијатар во Систина или друга приватна? Жан Митрев имаат педијатрија? Денес бев во ремедика и веќе никогаш. Страшна гужва, нема ред, мајки се нервираат. Не се почитуваат термини.
Ремедика Др Марина, знам дека е хаос со термините и чекање ама вреди кај неа според мене, секогаш гледај да немаш термин сабајле, после 3 најдобро одма примаат. Последниве пати сум јас така и вчера во 4 бев, жив човек. За систина не знам од многу имам слушнато дека не се баш нешто добри.
Го носев кај Марина ама страшна гужва е. Со бебе во чекална, чекаш, џабе и термин. И јас бев презадоволна од неа, ама да сакам да чекам толку, ќе одам во државна. Се мислам кај Јадранка Живковиќ, ја фалат и неа.
Марина стварно посветува време и вмимание и убаво го прегледува детето, ама стварно ме можам со тие гужви. И еден родител пуштаат, детето во рака и тешко е. Минатата недела чекав 1 саат. Ќе се префрлам кај Живковиќ.
Јасно ми е, јас чекав 2 саати беше на пораѓај. Мене па повеќе ме нервира една сестра отколку чекањето